Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Έκλεισε» ο Λούκας Βιγιαφάνιες

         
sup-vigiafaniesO 23χρονος μεσοεπιθετικός την Ιντεπεντιέντε Λούκας Βιγιαφάνε φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Παναιτωλικού για την θέση του δεξιού χαφ ο οποίος σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα.
Στον νεαρό μεσοεπιθετικό της Αργεντινής φαίνεται να κατέληξαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού που εδώ και καιρό ήθελαν ένα καλό όνομα για να συμπληρώσουν την επιθετική τους γραμμή.
Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Αργεντίνο παίκτη είναι αρκετά ικανοποιητικές και πιστεύουν ότι στο πρόσωπο του θα βρουν μια καλή συνέχεια των επίσης Αργεντίνων Γοδοϊ και Μαρτίνες που κατά γενική ομολογία υπήρξαν θετικές προσθήκες. Ο παίκτης αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα, πιθανότατα το Σάββατο.
Σύμφωνα με το sport-fm.gr πέρσι είχε παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στην Ουρακάν, με την οποία μέτρησε 19 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Η μεταγραφή είναι «κλεισμένη» και με το που ο παίκτης πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα ολοκληρωθεί το deal με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.
Ο Βιγιαφάνιες είχε «παίξει» για ακόμα μια ελληνική ομάδα πριν λίγα χρόνια, όταν η Ιντεπεντιέντε ήθελε να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, ως «αντάλλαγμα» για την οφειλή απ’ την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες, ωστόσο τότε δεν προχωρήσει το θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου