Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Μαχαιράς: Έκλεψαν για δεύτερη φορά τον μετασχηματιστή της Γεώτρησης- Χωρίς νερό όλο το χωριo

MAXAIRAS ANTLIOSTASIOΈνα ολόκληρο χωριό ο Μαχαιράς Ξηρομέρου βρίσκεται από χθες χωρίς νερό, καθώς κάποιοι έκλεψαν για 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ από τη γεώτρηση του χωριού.
Η καταστροφική μανία των κλεφτών ήταν τόση που διέλυσαν στην κυριολεξία την όλη εγκατάσταση με συνέπεια να προκληθεί μεγάλη οικονομική ζημιά στην Τοπική κοινότητα προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες και οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι από την ασύδοτη δράση των κακοποιών καθώς δεν έχουν σταγόνα νερού στα σπίτια τους εν μέσω μάλιστα του καλοκαιριού και της ζέστης.
Επί τόπου μετέβη ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαχαιράς Νίκος Τριάντης προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τη ζημιά που προκλήθηκε και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.......
Ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Τριάντης δήλωσε:«Δυστυχώς ασυνείδητοι κλέφτες για δεύτερη φορά δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αντλιοστάσιο της Μαχαιράς αφαιρώντας το μετασχημαστιστή της ΔΕΗ και καταστρέφοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Πέρα από το οικονομικό κόστος αυτής της αχαρακτήριστης ενέργειας υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα καθώς βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο και οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει αφου δεν υπάρχει σταγόνα νερό στα σπίτια τους.
Να τονίσω ότι η παραβατικότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο το τελευταίο διάστημα αφού οι δράστες λεηλατούν για δεύτερη φορά το αντλιοστάσιο μας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο…».
xiromeronews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου