Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κώστας Τάκος: Να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή








Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Τάκος μίλησε στο olatagoal.gr για τους στόχους της φετινής χρονιάς. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους παίκτες που αποκτήθηκαν, στη δουλειά που θα γίνει για να εμφανιστεί ανταγωνιστικό το Παναιτώλιο και στην εικόνα που έχει έως τώρα από τις κινήσεις των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξεκίνημα της χρονιάς σε μια κατηγορία που το Παναιτώλιο τη γνωρίζει, αλλά με αρκετές αλλαγές.
Υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στην ομάδα. Είναι μια καινούρια ομάδα και θέλουμε πίστωση χρόνου, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω θα γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Έκανε καλές κινήσεις η Διοίκηση και πιστεύω ότι θα έρθουν 2 - 3 ακόμα εξίσου καλοί παίκτες και σιγά - σιγά θα είμαστε έτοιμοι.

Μία αλλαγή είναι και στον πάγκο με την πρόσληψή σας.
Έτσι γίνεται στις ομάδες. Δεν υπάρχει υπομονή και αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο προπονητή. Έτσι κι εγώ είμαι μέσα στις αλλαγές που έγιναν φέτος στην ομάδα, αλλά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα δουλέψουμε και θεωρώ θα βγει στο γήπεδο αυτό.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι γνωρίζετε πολλούς παίκτες με τους οποίους θα συνεργαστείτε;

Εκτός από δύο παιδιά όλους τους άλλους παίκτες τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τα παιδιά που δε γνώριζα δεν ήταν δικές μου επιλογές. Πήρα πληροφορίες και με ικανοποιούσαν απόλυτα σε αυτό που ήθελα.

Ο στόχος της ομάδας ποιος είναι;
Στόχος μας είναι η παραμονή στην Κατηγορία. Αρχικά σε μια νεοφώτιστη ομάδα αυτό υπάρχει. Θέλουμε να έρθει πολύ γρήγορα, για να μπορέσουμε στη συνέχεια να βάλουμε και κάποια παιδιά που έχει η ομάδα για να αγωνιστούν και να έχουν παραστάσεις.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε μέχρι στιγμής από τις κινήσεις των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας;

Υπάρχουν φέτος 4 - 5 ιστορικές ομάδες και κορυφαίες ομάδες στο Νομό στην Α΄ Κατηγορία. Πιστεύω ότι αυτές μαζί με τη Φλόγα, που έκανε μεταγραφές και έχει υψηλό μπάτζετ, θα πρωταγωνιστήσουν. 
olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου