Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τέλος η υπομονή!Κραυγή αγωνίας για το νοσοκομείο Μεσολογγίου.Επεισόδια στο γραφείο του διοικητή


Τέλος η υπομονή!Κραυγή αγωνίας για το νοσοκομείο Μεσολογγίου.Επεισόδια στο γραφείο του διοικητή(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


          


Απογοήτευση το πρωί απο την μικρή προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου για ενημέρωση της κατάστασης της λειτουργίας του νοσοκομείου...
Οσο πέρναγε όμως η ώρα στο νοσοκομείο έφτανε κόσμος με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γεμίσει το προαύλιο του νοσοκομείου.Ο εκπρόσωποι των εργαζομένων εξήγησαν πως έχει η κατάσταση όπως και οι γιατροί και τόνισαν οτι μην περιμένετε να κλείσει με λουκέτο το νοσοκομείο.Αρκεί η υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου ώστε κάποια στιγμή να μην έχει γιατρούς και προσωπικό με αποτέλεσμα να το φτάσουν σε σημείο να γίνει ενα κέντρο υγείας.
Την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο του διοικητή φορείς της πόλης με τον διοικητή συζητούσαν πως μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα.Οταν ζήτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου να μπεί στο γραφείο ο διοικητής του είπε να βγεί έξω.
Οταν ανέφερε το περιστατικό στον κόσμο ο ο κ.Τουμαράς  ο κόσμος εξαγριώθηκε και μπήκε στο νοσοκομείο να ζητήσει τον λόγο απο τον διοικητή.Χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα μιας και ο διοικητής δεν άνοιγε .
Με την αγανάκτηση στο πρόσωπο οι κάτοικοι ζητούσαν απο τον διοικητή εξηγήσεις γιατί δεν άφησε τον πρόεδρο των εργαζομένων να είναι παρόν στην σύσκεψη και για πιο λόγο σπρώχνουν το νοσοκομείο στο κλείσιμο του.
Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας που έφτασε στο νοσοκομείο ο διοικητής βγήκε έξω στον κόσμο να τους ενημερώσει για την λειτουργία του νοσοκομείου.Ο διοικητής όπως είπε γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά η κρίση είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα υγείας σε όλο τον νομό.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Καραπάνος με δημοτικά στελέχη ο οποίος ανέφερε οτι έχει κάνει ενέργειες και αυτό που έχει καταφέρει είναι να έρθουν 6 γιατροί τον μήνα Αύγουστο.Η απάντηση που πήρε απο εκπρόσωπο των εργαζομένων ήταν οτι δεν πανηγυρίζουμε οταν κάνουμε φάσεις αλλά οταν βάζουμε γκόλ στο ποδόσφαιρο.
Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση του αγώνα όπου αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό υγείας με χρονικό περιθώριο 7 Αυγούστου.Αν ο υπουργός δεν απαντήσει τότε θα μεταβούν στην Αθήνα με πούλμαν με σκοπό συνάντηση με τον υπουργό.
Σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία του κ.Κατσούλη και να επισημάνουμε οτι όσο πέρναγε η ώρα στο νοσοκομείο έφτανε κόσμος ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει πορεία διαμαρτυρίας με κατεύθυνση την Εθνική οδό.

ΔΕΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
nosokomeio mesologgiou 7
nosokomeio mesologgiou 5
nosokomeio mesologgiou 3
nosokomeio mesologgiou 4
nosokomeio mesologgiou 2
nosokomeio mesologgiou
nosokomeio mesologgiou 13
nosokomeio mesologgiou 12
nosokomeio mesologgiou 11
nosokomeio mesologgiou 10
nosokomeio mesologgiou 9
nosokomeio mesologgiou 8
nosokomeio mesologgiou 6
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου