Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Επικαλείται τους… «αποσταθεροποιητές»

po-benizelosΜόνο καλά λόγια είχε να πει χθες ο Ευ. Βενιζέλος σε ομιλία του για τα επιτεύγματα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Μίλησε μάλιστα με έμφαση για τις παρεμβάσεις που έγιναν στους τομείς της ανάπτυξης, της αγοράς κλπ, ότι χάρη στην δυναμική παρέμβαση του τομέα του κόμματος, νομοσχέδια που θα δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα και στρεβλώσεις, αποσύρθηκαν ή βελτιώθηκαν.
«Και βέβαια ας θυμηθούμε τι θα συνέβαινε στην λειτουργία της αγοράς χωρίς τις παρεμβάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που είναι ο εγγυητής και ο προστάτης της εφαρμογής της εθνικής στρατηγικής; Ποια ιστορία να πρωτοθυμηθούμε; Την ιστορία με το γάλα; Την ιστορία με τις Κυριακές; Την ιστορία με τις λαϊκές αγορές; Μπορούμε να θυμόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι μια ιστορία! Για να καταλάβετε τι σημασία έχουν οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις των βουλευτών μας.» είπε επ’ακριβώς . Μόνο που ξέχασε να πει πως όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη αποτελούν παρεμβάσεις του Θάνου Μωραΐτη, που έχει την ευθύνη του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ.
Ναι, του βουλευτή που εσχάτως ο πρόεδρος του κόμματος τον έχει εμμέσως πλην σαφώς κατηγορήσει πως λειτουργεί αποσταθεροποιητικά στο κόμμα και στην κυβέρνηση.
Τελικά τι είναι, «εγγυητής» ή «αποσταθεροποιητής», για να καταλάβουμε;
Π.Η.Τ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου