Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός»

        
epi-gegonos-18-7-14 (550 x 721)
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 19 Ιουλίου σε περίπτερα και κέντρα τύπου το νέο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός»
Στο φύλλο που κυκλοφορεί:...
-  Σε τεντωμένο σχοινί η ομαλή λειτουργία του ΧΥΤΑ  Στράτου. Διαμάχη μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης και της κοινοπραξίας που λειτουργεί τον ΧΥΤΑ. Τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η δικαστική αντιπαράθεση.
-  Μπαράζ ελέγχων για εργασιακές παραβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία. Έλεγχοι ακόμη και στο… νεκροταφείο του Αγρινίου! Τι δείχνουν τα αποτελέσματα.
-  Στο Αγρίνιο το πρώτο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο της Αιτωλοακαρνανίας – υπεγράφη η υπουργική απόφαση για το 6ο Γενικό Λύκειο στο Αγρίνιο.
-  Δύσκολη υπόθεση το υδατοδρόμιο στην Τριχωνίδα. Γιατί εταιρεία «τα βάζει» με το «τέρας» της γραφειοκρατίας.
-  Το Αγρίνιο αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Λαδά. Ένας σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας.
-  Παραγωγοί φοβούνται πως η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική «θάβει» τον καπνό στην Ελλάδα.. Ζήτημα ημερών οι αποφάσεις του Υπουργείου Αγρoτικής Ανάπτυξης.
-  Πως θα κινηθεί το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» – τι δηλώνει ο νέος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης.
-  Αθλητικό ένθετο: Συμπληρώνεται το μεταγραφικό παζλ στον Παναιτωλικό. Ποιες είναι οι νεώτερες -πληροφορίες και όλα τα τελευταία  αθλητικά νέα σε οκτώ σελίδες.
- Ρεπορτάζ, τοπική επικαιρότητα και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
(Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com   WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου