Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

AEM: Θέλει να επανέλθει σύντομα

        
spo-aem-ermionidaΜετά από 6 χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες ( Γ΄ και Δ΄ εθνική) η Α.Ε. Μεσολογγίου επέστρεψε στα τοπικά γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο νέο ισχυρό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας....

Η ομάδα του Μεσολογγίου μετά το σοκ του υποβιβασμού μη έχοντας άλλη επιλογή κοιτά μπροστά και προγραμματίζει τα άμεσα σχέδια της για την επομένη μέρα. Το νέο σύνολο των κυανόλευκων θα είναι αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με πέρσι , όμως ο στόχος εκ των πραγμάτων θα είναι πρωταγωνιστικός. Βασικός στόχος της νέας ομάδας που δημιουργείται είναι μια θέση στην πρώτη 4αδα της τελικής βαθμολογίας έτσι ώστε να διεκδικήσει στην συνέχεια τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣΑ στους αγώνες κατάταξης που θα επακολουθήσουν.
Νέος προπονητής ανάλαβε ο38χρονος Θόδωρος Λαυράνος που μόλις πέρσι άρχισε με επιτυχία την νέα του θητεία στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή. Ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή σεζόν σαν προπονητής στον Απόλλωνα Δοκιμίου μιας και η νεανική ομάδα παρέμεινε με άνεση στην κατηγορία. Είναι το δεύτερο πέρασμα του νεαρού κόουτς από την Α.Ε.Μ μιας και είχε προηγηθεί την διετία 1993-95 η παρουσία του εκεί σαν παίκτης. Βοηθός του εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιώργος Χρήστου που ήταν και πέρσι στην ομάδα, ενώ την θέση του γυμναστή θα καλύψει ο Νίκος Φαναριώτης με τον οποίο ο νεαρός τεχνικός είχε συνεργαστεί και την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα.
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν ο τερματοφύλακας Δουλιώτης και ο αμυντικός Παναγιώτης Δενδρινός , ενώ κοντά στην παραμονή βρίσκονται ακόμη και οι έμπειροι Λίτσος και Θεοδωρίδης. Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης από την Ένωση Ευηνοχωρίου , ο Δήμος Γαβρίνας από τον Άρη Αιτωλικού καθώς και ο Κώστας Βαμβάτσικος από τον Ατρόμητο Αχαΐας. Αύριο πιθανότατα θα ανακοινωθούν ακόμη 4-5 νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Γ.Ο. Μεσολογγίου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται απαντήσεις από 3-4 έμπειρους παίκτες , κυρίως μεσοεπιθετικοί. Μεταξύ αυτών είναι και 2 παίκτες που έχουν περάσει και από τον Παναιτωλικό. Αν τελικά καταλήξουν στην Α.Ε.Μ θα κάνουν την διαφορά και θα καταστήσουν τους κυανόλευκους από τα φαβορί για το πρωτάθλημα.
Η πρώτη συγκέντρωση για την επόμενη περίοδο θα γίνει στις 7 Αύγουστου. Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο πρωτάθλημα αρχίζει στις 20 Σεπτεμβρίου και η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 20/8.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου