Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Άμα είσαι "κύριος τίποτα"...







 

Επίθεση Ντόρας σε Αβραμόπουλο, μέσω του «γαμπρού»...
 Τις πρώτες αντιδράσεις από το στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη προκαλεί ήδη η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην της δώσει τη θέση της Επιτρόπου.
Και ω ποία έκπληξη! Ο...
πρώτος που αντέδρασε είναι ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Πέραν της  πολιτικής εκτίμησης που μπορεί να τρέφει στη Ντόρα, η αντίδρασή του ενέχει και το στοιχείο της οικογενειακής αλληλεγγύης αφού είναι σύντροφος της κόρης της, Αλεξίας. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Παπαδόπουλος επικαλείται την παλαιότερη την παλαιότερη ρήξη του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος είχε αποκαλέσει το Δ. Αβραμόπουλο ως «κύριο Τίποτα». Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook ο Α. Παπαδόπουλος λέει: «Άμα είσαι "κύριος τίποτα" εώς και επίτροπος γίνεσαι σε αυτήν τη χώρα»....
Αυτό που δε θυμάται ο νεαρός Ανδρέας, που προφανώς ο ίδιος έχει τόσο βαρύ βιογραφικό για να χαρακτηρίζει τον υπουργό Άμυνας ως Τίποτα είναι ότι τελικά σ' εκείνη τη μάχη με τον Πάγκαλο νικητής ήταν ο Αβραμόπουλος. Όπως φαίνεται ότι κερδίζει τώρα και τη μάχη με τη Ντόρα για τη θέση του επιτρόπου. Σε κάθε περίπτωση η πρόκληση Παπαδόπουλου οδήγησε σε εκρήξεις οργής τόσο στο επιτελείο Αβραμόπουλου όσο και στο Μαξίμου. Οι του Μαξίμου δε έλεγαν ότι οι αντιδράσεις από πλευράς Ντόρας μάλλον επιβεβαιώνουν τους λόγους που αποκλείστηκε η κ. Μπακογιάννη.
Ιδού και η σχετική ανάρτηση:
papadopoulosmatrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου