Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δείγμα θετικό, 2-0 τον Πανιώνιο

        
sup-panai-aiolosΑρκετά καλός για το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται στην προετοιμασία του παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός στο φιλικό με τον Πανιώνιο το οποίο έληξε πριν από λίγο, με νίκη 2-0.
Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος , πέτυχε δυο γκολ και είχε και είχε και δυο δοκάρια στο 10′ με τον Κόρμπο και 11′ με τον Κάπελ. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 27′ με προβολή του Αλβες μετά από σέντρα του Κάπελ ενώ στο 28′ ο Μαρτίνες είχε πλασέ άουτ.
Στο 48′ ο Πανιώνιος είχε και αυτός δοκάρι με τον Γκίνι ενώ το 2-0 έγινε στο 68′ με πλασέ του Μήλιου , μετά από σέντρα του Μπεχεράνο. Από τον Παναιτωλικό χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεση του ο Χάβος κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα. Πολύ καλή η παρουσία για τον Παναιτωλικό από τους νεοαποκτηθέντες , τον Στέλιο Μαλεζά , τον Λεάντρο Κάπελ , τον Ανρές Αλβες αλλά και τον Παναγιώτη Κόρμπο.
Μελανό σημείο του αγώνα η ένταση που δημιουργήθηκε στο 75′ όταν κατά τη διάρκεια της αλλαγής του ποδοσφαίριση του Πανιωνίου Παύλου Μητρόπουλου, ο τελευταίος είχε έντονο διάλογο με τους φίλους του Παναιτωλικού και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερο.
Περίπου 400 οπαδοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν στο Καρπενήσι .
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ (46’ Στεφανάκος, 81’ Κολοβούρης), Κουτρομάνος (78’ Κούσας), Ρουμπουλάκου (46’ Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς (46’ Ετζενγκέλε), Κούσας (69’ Χαντάκιας), Κόρμπος (53’ Κέβιν), Γοδόι (69’ Καλογέρης), Μήλιος (46’ Μπεχαράνο), Άλβες (53’ Μήλιος), Μαρτίνες (52’ Ζαρκάδας), Κάπελ (69’ Κολοκοτρώνης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (69’ Μέξι), Τασούλης, Χατζησαΐας, Παντίδος (84’ Τόσκας), Μητρόπουλος (73’ Γκέζος Κ.), Φουρλάνος (46’ Γκίνης), Μπούζας (53’ Ντάγκρας), Μπουμάλ (80’ Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος (53’ Σμυρλής), Μασούρας (53’ Πρέντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου