Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση της κοινοπραξίας διαχείρισης του ΧΥΤΑ Στράτου

        
epi-xytastratouΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Μετά από δημοσιεύματα και διάφορα άρθρα στο τοπικό τύπο που αφορούν την λειτουργία του ΧΥΤΑ, η κοινοπραξία διαχείρισης γνωστοποιεί στους πολίτες των Δήμων Αμφιλοχίας και Δήμου Αγρινίου τα κάτωθι:
1)   Η κοινοπραξία ανέλαβε την διαχείριση μετά από Διεθνή Διαγωνισμό και κατόπιν του προ συμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο υπέγραψε σύμβαση με τον Κύριο του έργου στις 16/3/2012 η οποία δημοσιεύθηκε στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ..
2)   Από τον Μάρτιο του 2012 έως και σήμερα , η κοινοπραξία μας λειτουργεί αποκλειστικά με δικές της δαπάνες τον ΧΥΤΑ Λεπενούς και δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ ως εργολαβικό αντάλλαγμα.
3)   Κατατέθηκε το 10% από τα χρήματα του χρέους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων πριν από τρεις μήνες λίγο πριν τις εκλογές- δηλαδή μετά από δύο χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης !!!-  αλλά με ευθύνη των εμπλεκομένων Δήμων  δεν μπορεί να εισπραχθεί ούτε αυτό το ελάχιστο αντίτιμο.
4)   Έχουν κατατεθεί μηνύσεις για κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες των εμπλεκομένων προσώπων προκειμένου να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη, κυρίως από τον Δήμο Αγρινίου.
5)   -Παρά ταύτα , η κοινοπραξία μας δηλώνει , ότι λόγω των ιδιαίτερων δεσμών που συνδέουν τους νομίμους εκπροσώπους της με την πόλη του Αγρινίου και το σεβασμό στους συμπολίτες τους  , θα συνεχίσει , όσο μπορεί , να λειτουργεί τον ΧΥΤΑ Λεπενούς , προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι αυτό θα καταστεί σύντομα ανέφικτο , λόγω της προσεχούς εξαντλήσεως των οικονομικών της πόρων.
Αυτά προς αποκατάσταση πάσας της αλήθειας. Τώρα γνωρίζει ο πολίτης πως χάνονται θέσεις εργασίας και χρεοκοπούν εταιρείες , και το κυριότερο ποιοι συμβάλλουν σε αυτό.
ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ ΧΥΤΑ 2ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Κ/Ξ ΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου