Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αιτωλοακαρνανία: Το γαμήλιο γλέντι βάφτηκε με αίμα -Έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στη νύφη και το γαμπρό

        

koi-gamos
Στάθηκε τυχερός μέσα την ατυχία του ο νεαρός Πατρινός που ενώ διασκέδαζε σε γάμο δέχθηκε θραύσμα από σφαίρα στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο! Το περιστατικό συνέβη πριν δυο εβδομάδες κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που δόθηκε αμέσως μετά από γάμο στον οποίο ο ίδιος παρέστη.
Η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν επρόκειτο καν για γάμο κάποιου φιλικού η συγγενικού του προσώπου, αλλά για γάμο συγγενή ενός απλού φίλου του. Επειδή όμως γινόταν σε απομακρυσμένη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και ο φίλος του ήθελε να παρευρεθεί, του ζήτησε να πάνε μαζί επειδή εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο.
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr


Ο 38χρονος Πατρινός παρακολούθησε το μυστήριο στην εκκλησία, πήγε στο τραπέζι και όλα εξελίσσoνταν όπως σε όλα τα γαμήλιας γλέντια. Όμως κάποια στιγμή, ένας ηλικιωμένος συγγενής του ζευγαριού έβγαλε ένα όπλο για να ρίξει τις μπαλωθιές του στον αέρα και να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός.



Όλοι τον παρακολουθούσαν ενώ έριχνε. Μαζί και ο 38χρονος Πατρινός ο οποίος όπως εξομολογήθηκε στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος» , στην αρχή δεν αντελήφθη απολύτως τίποτα, ούτε καν ελάχιστο πόνο.



«Ο ηλικιωμένος πυροβολούσε στον αέρα και όλοι πίναμε και γελούσαμε. Σταμάτησαν οι ρυπες και μετά από λίγο το μόνο που αισθάνθηκα εγώ ήταν …κάτι να τρέχει πάνω στο πόδι μου. Και όταν κοίταξα είδα τρυπημένο το τζιν που φορούσα και το πόδι γεμάτο αίματα» ανέφερε ο 38χρονος.
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr


Ο άτυχος καλεσμένος έπεσε από το φόβο του κάτω, μπροστά στη νύφη και το γαμπρό που διασκέδαζαν. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και εκεί διαπιστώθηκε οτι ένα μικρό κομμάτι, ένα θραύσμα δηλαδή μόλις ελαχίστων χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε κάνει τη ζημιά. Είχε τρυπήσει το τζιν και είχε καρφωθεί στο πόδι, ευτυχώς όμως οχι σε μεγάλο βάθος. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του.



Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος, dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου