Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Καταγγέλλουν τον διοικητή του νοσοκομείου του Μεσολογγίου

        
nosokomeio-mesologgiouΛύση στο «πρόβλημα Κυριακόπουλου» ζητά με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων στη Νοσηλευτική Μονάδα του Μεσολογγίου, παραθέτοντας μια σειρά από «επεισόδια» με πρωταγωνιστή τον υποδιοικητή των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, που έχει και την αρμοδιότητα στο Μεσολόγγι..
Αναλυτικά τα όσα προσάπτουν στον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ οι εργαζόμενοι:
Τo «έργα και ημέρες» του διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Κυριακόπουλου συνεχίζεται:
-Αφού αποδιοργάνωσε την Διοικητική Υπηρεσία με τις παράνομες αλλαγές που έκανε με την ανάληψη των καθηκόντων του (έγγραφη καταγγελία από εμάς και την ΠΟΕΔΗΝ στις 21/01/14) χωρίς έγγραφη εισήγηση της υπηρεσίας .
-Αφού απαξίωσε την Ιατρική Υπηρεσία μη αναγνωρίζοντας τον Διευθυντή της(τοποθετημένο στη θέση αυτή από την ΥΠΕ) και παρακάμπτοντας τον σε σωρεία θεμάτων,(κάτι που οδήγησε τελικά σε παραίτηση του).
-Αφού παρενέβη παρακάμπτοντας τις αντίστοιχες εισηγήσεις στις προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού( κάτι που δημιούργησε κινδύνους και είχε σαν αποτέλεσμα καταγγελίες της Ιατρικής κοινότητας).
-Αφού στις προσφιλείς του επισκέψεις σε χώρους του Νοσοκομείου παροτρύνει τους εργαζόμενους να απευθύνονται σε αυτόν παρακάμπτοντας την υπηρεσία τους για να βρουν λύση και υλικά που προφανώς «οι κακές υπηρεσίες τους δεν μπορούν» .
-Αφού προχώρησε σε παράνομες αλλαγές χώρων στο Νοσοκομείο όπως η χρησιμοποίηση του αμφιθεάτρου και του προσυνεδριακού χώρου σε γραφεία χωρίς άδεια ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν κενά γραφεία και στοιβάζονται τέσσερεις υπηρεσίες σε ένα γραφείο!! με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν υλοποιούνται ρητές εντολές από δεκαετίας του Υπουργείου και δέσμευση της προηγούμενης Διοίκησης αναφορικά με τμήματα που πρέπει να αδειοδοτηθούν όπως το Φαρμακείο.
-Αφού χρησιμοποιούσε παράνομα για ένα μήνα οδηγό που ήταν σε διαθεσιμότητα εκθέτοντας τόσο αυτόν όσο και τις μεταφορές που γίνονταν σε πλείστους κινδύνους ( υπήρξε καταγγελία Συλλόγου και ΠΟΕΔΗΝ)
-Αφού με τις ενέργειες του ανάγκασε τους Διευθυντές Ιατρούς να προβούν σε ανοικτή επιστολή καταγγέλλοντας την διαβολή τους.
-Αφού χρησιμοποιεί παράνομα τους μαθητευόμενους του ΟΑΕΔ να κάνουν διανομή φαγητού μόνοι τους.
-Αφού νόμισε ότι μπορεί ως «απόλυτος άρχων» να παρέμβει και στις εκλογές του Συλλόγου υποδεικνύοντας ακόμη και μπροστά στην κάλπη ποιον και τι πρέπει οι «υποτακτικοί» να ψηφίσουν για το «καλό του ιδρύματος»( ή κάποιου αλλού).
-Αφού έκανε 3μηνο διαγωνισμό που αφήνει ακάλυπτες βάρδιες ηλεκτρολόγου αλλάζοντας τους όρους από αυτούς του τακτικού διαγωνισμού με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του Νοσοκομείου. Ήδη χθες είχαμε το πρώτο συμβάν.
-Αφού μέσω συνεντεύξεων στον Τύπο αφήνει υπόνοιες για συναλλαγή εργαζομένων και ιδιωτών χωρίς στοιχεία εφαρμόζοντας τακτικές Γκέμπελς.
-Έφτασε ,στην τελευταία για την ώρα «επιτυχία» του, να χαρακτηρίσει την εκδήλωση – συζήτηση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος και η Ιατρική κοινότητα του Νοσοκομείου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου με τους βουλευτές, τους δημάρχους και τους φορείς της περιοχής ως «πανηγυράκι» και «φιέστα» !!!
Τελειώνοντας προς το παρόν την αφήγηση των ημερών του κου Κυριακόπουλου ζητάμε από τους ιθύνοντες την λύση του προβλήματος αλλιώς το αποτέλεσμα τους βαραίνει εξολοκλήρου.
Υ.Γ.
Κε Κυριακόπουλε ως εργαζόμενοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες (εισπράττοντας από αυτούς την αναγνώριση ) και πριν την τοποθετησή σας και θα το κάνουμε και μετά , ελπίζοντας τα αποτελέσματα της διοίκησης σας να είναι αναστρέψιμα.
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου