Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Συγκλονισμένος ο Δ. Σταμάτης από τον θάνατο του γιού του φίλου και πρ. συνεργάτη του

po-stamatis-sideris

        

Με μήνυμα του στον τοίχο του στο Facebook ο πρ. βουλευτής και νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, δεν κρύβει τη συγκίνηση του για τον χαμό του 22χρονου φοιτητή Γιώργου Σιδέρη που τα ξημερώματα της Παρασκευής βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Αγρίνιο. Πρόκειται άλλωστε για μια είδηση που «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, μιας και επρόκειτο για το παιδί οικογένειας πολύ γνωστής στο Αγρίνιο.....
Ο αστυνομικός πατέρας του 22χρονου, υπήρξε στενός συνεργάτης του πρ. βουλευτή και προσωπικός του φίλος, κάτι που επισημαίνει στην ανάρτηση του ο κ. Σταμάτης, που αναφέρεται με συγκινητικά λόγια στον φίλο του και τραγικό πατέρα καθώς και στην χαροκαμένη οικογένεια.
Γράφει χαρακτηριστικά ο πρ. βουλευτής:
«Αύριο θα συνοδεύσουμε τον Γιώργη ,τον γιο του συνεργάτη μου και φίλου μου, Λευτέρη Σιδερή, που έχασε τη ζωή του, παλικάρι 21 ετών ,σε τροχαίο τα ξημερώματα στο Αγρίνιο όπου σπούδαζε!!
Τον Γιώργη τον γνώρισα έφηβο,με τον πατέρα τη μητέρα,και τα αδέλφια του.
Ο Λευτέρης, αγωνιστής πατέρας, έντιμος αξιωματικός, με τραύματα ακόμη στο κορμί του, από τη θητεία του στην ασφάλεια!! Στην υπηρεσία
Δίωξης Ναρκωτικών παλαιότερα, αγωνιστής πατέρας ,στην υπηρεσία της κοινωνίας.
Κουράγιο Λευτέρη!! Κουράγιο και δύναμη, για τα άλλα δυο παιδιά, κυρίως τον Χριστάκο!! Και τη μητέρα τους,τη γυναίκα σου.»
Δεκάδες είναι και τα μηνύματα φίλων του 22χρονου που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική απώλεια.
Η κηδεία του νεαρού φοιτητή θα γίνει στην Αθήνα, στις Αχαρνές, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου