Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πάνω από 6.000 κόσμος στο Lake Party #7


lake-party7-(12)
 

Πάνω από 6.000 άτομα βρέθηκαν στο Lake Party #7… Going Wild… στο Κτήμα Πιθάρι, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας!...
Την Πέμπτη 17 Ιουλίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, το Κτήμα Πιθάρι κατακλύστηκε από πολύ κόσμο, που ήθελε να δοκιμάσει τις δραστηριότητες εντός και εκτός λίμνης. Lake volley, lake sports, canoe-kayak με εκπαιδευτές-αθλητές της εθνικής ομάδας.
Παράλληλα, το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Freestyle Football, με 15 νέους από όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται για τη διάκριση, εκ των οποίων οι 3 κατάγονται από το Αγρίνιο. (δείτε ΕΔΩ σχετικά). To βράδυ, στη σκηνή του Lake Party ανέβηκαν οι Big Band Theory ξεδιπλώνοντας τη δική τους θεωρία, ενώ αργότερα, σειρά στη σκηνή είχαν οι… θεότρελοι… Muchatrela!
Την Παρασκευή 18 Ιουλίου τα Lake Sports συνέχισαν να συναρπάζουν το κοινό… ενώ δεν έλειπαν τα δώρα του Lake Party στους… τυχερούς επισκέπτες! Το απόγευμα μάλιστα, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, επίδειξη  αερομοντελισμού, με τους Local djs να συνοδεύουν όλες αυτές τις δραστηριότητες…
Το βράδυ… όταν το κοινό άρχισε να συρρέει στο χώρο του Lake Party… στη σκηνή ανέβηκαν οι Big Nose Attack κάνοντας τη δική τους μουσική επίθεση στο κοινό και προετοιμάζοντας το έδαφος για το παραλήρημα που ακολούθησε, όταν τα… τρελά αγόρια, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, εμφανίστηκαν στη σκηνή!
Στο τέλος της θεότρελης εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών, ο ουρανός πάνω από τη λίμνη πήρε φωτιά… ενώ τα Decks άρχισαν να φλέγονται από τον Nick Katsigiannis, που συνοδευόταν από το φαντασμαγορικό show… Λίγα λεπτά πιο μετά και ενώ στο χώρο του Lake Party «δεν έπεφτε καρφίτσα», τα decks ανέλαβε ο Johnny Gerontakis με τον Mcee Steve και η σκηνή μαζί με το κοινό έγιναν… ένα… δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Οι διοργανωτές όμως δεν σταματούν εδώ… Ο Αύγουστος είναι κοντά… και το Lake Party #8 έρχεται στις 21 και 22 Αυγούστου…


Δείτε φωτογραφίες του διημέρου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου