Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μπεχαράνο: «Ολα είναι μαλ…»

 

Ο Μπεχαράνο δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης μιλώντας στη «SportDay» για το αν ευσταθούν ή όχι τα όσα αναφέρουν για το μέλλον του στον Παναιτωλικό.
1406790423_bexraΓράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχή δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης επιστροφής του Μπεχαράνο στη Στρόνγκεστ. Με αφορμή μία οφειλή που δήθεν έχει ο Παναιτωλικός προς την πρώην ομάδα του 23χρονου δεξιού μπακ.
Ολες αυτές τις ημέρες έχουν γραφτεί πολλά, αν και σας έχουμε κατά καιρούς τονίσει πως στο Αγρίνιο δεν ανησυχούν. Αλλωστε τα «καναρίνια» έχουν στείλει και σχετικά έγγραφα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (όπως την ομοσπονδία της Βολιβίας), ώστε να είναι 100% καλυμμένοι. Ο νεαρός αμυντικός από την πρώτη στιγμή έδειχνε ενοχλημένος για όλα όσα έχουν ειπωθεί για αυτόν, χωρίς αυτόν. Και μέσω «SD», δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για αμφιβολίες. «Ολα είναι ψέματα. Ολα είναι μαλ….… Είμαι παίκτης του Παναιτωλικού και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα», μας είπε χαρακτηριστικά. Πλέον δεν χρειάζεται να σταθούμε περαιτέρω σε αυτό το σκέλος και η κουβέντα μας συνεχίστηκε γύρω από τις πρώτες του εντυπώσεις στα «καναρίνια».
«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η ομάδα είναι ενωμένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Νιώθω πολύ καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος», μας σχολίασε. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην παρουσία αρκετών Λατινοαμερικανών στους «κυανοκίτρινους».Ο Μπεχαράνο σε λίγες ημέρες θα μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να επιστρέψει στη χώρα μας με τη σύζυγό του, η οποία είναι έγκυος. Οπως και να το δει κανείς, είναι δύσκολο για ένα παιδί 23 ετών που περιμένει να γίνει σύντομα πατέρας, να είναι μακριά από την οικογένειά του. «Θα το λύσουμε το πρόβλημα. Θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του. Κλείνοντας έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας. Και ήταν… απόλυτος. «Θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να δώσω χαρά στον κόσμο». Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός προχωρά την περίπτωση ενός εξτρέμ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός και στο επόμενο 10ήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις. Φαίνεται πως πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση και τα «καναρίνια»… την τρέχουν.
sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου