Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Nεωτερες εξελίξεις για το πιστολίδι.


Παλιότερες διαφορές και ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων του κόσμου της νύχτας, οπως όλα δείχνουν, είναι οι λόγοι του παρολίγον μακελειού τα ξημερώματα στο πανηγύρι του Αϊ Γιάννη Ρηγανά,στην πλατεία των Εργατικών κατοικιών.
Οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου, είναι παλιοί γνώριμοι της Αστυνομίας και ειδικά ο ένας που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, είναι υπεύθυνος για έξι σοβαρά περιστατικά μέσα σε δυο χρόνια, παρόλα αυτά όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος. Πριν από τρεις μήνες τραυμάτισε με πιστόλι δυο άτομα στα πόδια, και πριν μερικές μέρες, πανικόβαλε το μισό Αγρίνιο με πυροβολισμούς στον αέρα με καλάσνικοφ!
Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί το πως ξεκίνησε το επεισόδιο, αλλά όπως προκύπτει η μια παρέα επιτέθηκε στην άλλη και ένας εκ των τραυματιών βλήθηκε απ'ευθείας ενώ οι άλλοι δυο τραυματίστηκαν από εξοστρακισμούς.
Σε κατ οίκον έρευνες έχει βρεθεί ένα πιστόλι και αύριο δύο από τους τραυματίες πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα στο Αγρίνιο, με βαριές κατηγορίες, οπότε πιθανό να υπάρξουν και προφυλακίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα σκοτωσει κανεναν τοτε θα τον χωσουν μεσα, στο μεταξυ προφυλακιζονται οφειλετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος πρώτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεχρι ποτε θα ειναι η πολη ,ερμαιο σε μια δεκαδα κακοποιων?που ειναι το κρατος?που ειναι η αστυνομια(μονο στα ακλοτεστ και στα κρανη?)κανταντησε μια ομορφη οικογενειακη πολη το ρεντικολο ολης της χωρας.Γιατι Κυριοι(?)Βουλευτες-υπουργοι-Δημαρχοι-Νομαρχες-Αστυνομοι_Εφοροι και ουτο το καθεξεις?μηπως το βαζο με το μελι περναει απο παντου και απο ολους σας?Ντροπη σας ..παρτε παραδειγμα απο την Πατρα και καντε καποτε κατι σωστο ,γιατι μας εχει ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,, ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ αυτη η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΚΑ>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή