Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ.... ΑΛΩΝΙΑ


Kαιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. H γνωστή λαϊκή παροιμία ταιριάζει γάντι, αυτό το διάστημα, στον πρώην βουλευτή και υπουργό Χρίστο Βερελή. Και εξηγούμαστε. Τον Χειμώνα του 2002 και εν μέσω πλήρους παντοδυναμίας του, ο Χρίστος Βερελής και θέλοντας να «αδειάσει» πολιτικά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου (τον σημερινό πρωθυπουργό του υπενθυμίζουμε) με δηλώσεις του στα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης πρότεινε τον τότε υπουργό Εξωτερικών ως υποψήφιος δήμαρχο Αθηναίων!!! Ακολούθησε ο σχετικός χαμός στα ΜΜΕ και η υπόθεση σταμάτησε εκεί.
Να όμως που η πολιτική όπως και ο καιρός έχει γυρίσματα. Και τι γυρίσματα μάλιστα. Πολύ σύντομα ο συντοπίτης μας πολιτικός από τα «σαλόνια» βρέθηκε στα…. «αλώνια» και μάλιστα με σοβαρές «υποψίες» να φτερουγίζουν πάνω από την πολιτική του διαδρομή.
Και η «εβραϊκή ρήση» Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις μετά από οκτώ χρόνια έρχεται να επιβεβαιωθεί με όση «μεγαλοπρέπεια» πορεύτηκε τα χρόνια της Σημιτικής εξουσίας ο κ. Χρίστος Βερελής. Έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόταση πολιτικού του φίλου να είναι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΙΟΥ!!!
Μάλιστα ο πρώην πανίσχυρος Αιτωλοκανανάρχης Χρίστος Βερελής προτείνεται (σικ) για υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα σε άλλους 10 Μεσολογγίτες, μερικοί εκ των οποίων τα χρόνια της βασιλείας του ήταν «ορντινάτσες» του!!!
Από τα ψηλά στα χαμηλά λοιπόν και μάλιστα στα χαμηλά από…. Σπόντα! Και μην πει κανείς ότι δεν είναι αυτοπρόταση αλλά «πρόταση φίλου του» πέντε ημέρες μετα την σχετική ανακοίνωση και δήλωση αποποίησης από Βερελή δεν είδα. Και για όσους φίλους τους έχουν απομείνει: Οι πολιτικοί άνδρες κύριοι δεν κρύβονται βγαίνουν δηλώνουν και διεκδικούν αυτό που τους ανήκει.
Τώρα κύριε Βερελή ας περάσετε από την…. κρησάρα της αξιολόγησης των σχετικών επιτροπών και στο τέλος από τον κ. Θανάση Τσούρα! Τον θυμάστε άραγε;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 σχόλια:

  1. Υποτακτικε του σωκου και του μωραιτη ο βερελης σαν μυαλο και την προσωπικοτητα ειναι πεντε κλασεις πανω απο τον κομματικοδιαιτο νομαρχη που εχει δουλεψει μονο 2 χρονια και τον αποφοιτο τει με την διαφημιστικη που δεν μπορει ουτε να μιλησει...ο καιρος εχει γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ξέρουμε ποιός τον πρότεινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ αστείο το θέμα με τις λεγόμενες αυτοπροτάσεις και προτάσεις. Αστείο και επικίνδυνο καθώς υπάρχουν και οι ανεγκέφαλοι που νομίζουν ότι κάνουν.... πλάκες. Το αποτέλεσμα με τον ανύπαρκτο κ. Σούλη Σουλάκη που προτάθηκε για τον Δήμο Ακτίου πρέπει να τους προβληματίσει εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:09 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΡΦΑΝΟ...
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο βερελης δεν είχε πει απειλητικά πως θα τα πει με τον παπανδρέου μετά τις εκλογές;
    τι έγινε, τα είπε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρηστο μαζι στη νεα εποχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε να βρει δουλεια και ο αγαπημενος μου Μακης.Τα εχει βαψει μαυρα το παιδι που δεν κατεβαινει ο σταματης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν λεω ΑΝ (!!!) ο Τσούρας ξεχάσει και.... επιλέξει Βερελή στο Μεσολόγγι και ΑΝ(!!!) βγεί ο Χρίστος θα πάρει μαζί του και τον κ. Μάκκα; Και πως θα το κάνει αυτό με μετάταξη απο τη θέση που τον διόρισε ή στα "κλεφτά" όπως τον έπαιρνε για χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε είχα για πολύ έξυπνο ΓΑΤΕ αλλά δεν βλέπεις το σχέδιο του Βερελή, της Γιαννακά και των άλλων; Για πρόσεξε τις υποψηφιότητες και ξανασκέψου τι τι πανε να κάνουν. Αλλά είναι φως φανάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΟΙ!!! ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΤΑΣΟΣ, ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ Ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ, ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ κ. ΖΗΜΕΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΟΚΤΩ (98) ΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ Η «ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΞ (116) ΦΟΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί χαλιέστε ρε μάγκες; Σκεφτείτε Σώκο Περιφερειαρχη και Βερελή δήμαρχο Μεσολογγίου; Χ χα χαχα χαχα χα χαχα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΩΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. την εποχη του βερελισμου, ολοι οι αγνοι αγωνιστες του κινηματος ειχαν γινει "λεπροι" για το συστημα του, ΠΑΣ ΜΗ ΒΕΡΕΛΙΚΟΣ ,ΒΑΡΒΑΡΟΣ. και επειδη εμεις δεν ξεχναμε ευκολα,παρε και τα ορφανα σου, και κοπιασε και στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. εδω να δεις ανοιχτες παλαμες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΑΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΑΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΜΠΟΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:28 αφησε τα στοιχεια σου για να σου την τρυπησω... τη μυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΠΑΚΗ ΦΟΥΡΝΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή