Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δίδυμο Σώκου - Παπαναστασίου στην Περιφέρεια;



Τελικά δεν αποκλείεται να δούμε Αγρινιώτικη μονομαχία για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Θα επαναλάβουμε πως ο Θύμιος Σώκος έχει τον πρώτο λόγο για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και θα επαναλάβουμε επίσης πως δεν υπάρχει περίπτωση υποψηφιότητας Κατσικόπουλου. Από τη Νέα Δημοκρατία, η Ρηγίλλης θέλει να κατεβάσει πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί από την πολύχρονη παρουσία τους στην πολιτική, είναι νέα, για να σηματοδοτηθεί και η αλλαγή-απαλλαγή που επιδιώκει η ηγεσία από τα βαρίδια του παρελθόντος. Πράγμα δύσκολο θα πέιτε, ειδικά σε μια τόσο προνομιακή περιφέρεια για το ΠΑΣΟΚ, όπως η Δυτική Ελλάδα, όπου ουσιαστικά η Ιπποκράτους θα... διορίσει τον αιρετό Περιφερειάρχη.
Η πιο φρέσκια πληροφορία είναι σημερινή και σχετίζεται με τον Γιώργο Παπαναστασίου, που φέρεται να είναι ο πιό πιθανός ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, μιας και συγκεντρώνει τα κριτήρια που θέτει η ΝΔ. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΤΕΕ δεν θέλει να είναι υποψήφιος στο Αγρίνιο και η Περιφέρεια δεν είναι άσχημη ιδέα, αποτελεί ένα ακόμη συν στο πολιτικό του βιογραφικό.
Σε κάθε περίπτωση, αυτη τη στιγμή προβάλλει ως φαβορί για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη με τη ΝΔ και το κλείδωμα της υποψηφιότητας Σώκου, δίνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες στον Παπαναστασίου.

4 σχόλια:

  1. ο γιωργακης περιφερειαρχης μπραβο στη νδ στο τελος μπορει να προταθει και για πατριαρχης αλλα στελεχη δεν εχει το κομμα ολα ο γιωργακης αμα δεν εχει να παει να πνιγει και εμεις θα ψηφισουμε σωκο μη κατεβουμε και μαζι του αφου το κομμα μας δεν μας βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΞΩ ΕΙΝΑΙ .....ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή