Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Mάριε δεν πας καλύτερα για δήμαρχος;

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της μέχρι σήμερα πορείας του Μάριου Σαλμά στη θέση του τομεάρχη Υγείας στη ΝΔ γεγονός που προβληματίζει την ηγεσία του κόμματος.
Αν και η κατάσταση στην Υγεία στην χώρα θεωρείται πως είναι προνομιακή για την άσκηση κριτικής και σκληρής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαλμάς δεν τα βγάζει πέρα με την Ξενογιαννακοπούλου με πρόσφατο παράδειγμα την αποστομωτική απάντηση που πήρε για την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στη χώρα όπου ο Μάριος ισχυρίστηκε ανεπιτυχώς πως τα στοιχεία οφείλονται στις… αργίες του Μάιου, ότι προέρχονται μόνο από την Αττική και την μη κάλυψη από τα Ταμεία των ακριβών φαρμάκων.
Τα στοιχεία όμως αφορούσαν σε όλη τη χώρα, για τις αργίες ο υπαινιγμός είναι τουλάχιστον ατυχής, ενώ για τα ακριβά φάρμακα η αλλαγή αφορά στα υπόλοιπα, πλην του ΙΚΑ, Ταμεία.
Ο Μάριος ξέχασε βέβαια να πει πως για έξι χρόνια, όπως και επί των ημερών του στο Υπουργείο Υγείας, η δαπάνη των Ταμείων από 2,5 δις ευρώ το 2004, εκτοξεύθηκε στα 5 δισ. ευρώ το 2009!!!
Η απογοητευτική παρουσία Σαλμά σε συνάρτηση με την αδυναμία εύρεσης υποψηφίου στην Αμφιλοχία, θα πρέπει πλέον να προβληματίσει την ηγεσία της ΝΔ και να θέσει τον βουλευτή προ των ευθυνών του απέναντι στην τοπική κοινωνία που τον στηρίζει τόσα χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ
    ΣΥΜΦΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΑΛΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤ/ΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ν.1 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΙΣΩΣ Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ. ΙΣΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να πάει στην Αμφιλοχία, θέλει ακόμη για να γίνει πρόεδρος στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα μη κατεβει απο δημαρχος κλητηρας.

    να αφησουν οι νεοδημοκρατες να τα διαλυσουν ολα οι πασοκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή