Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ


Συνεχίζεται το μπάχαλο με τα ονόματα που κατέθεσαν ή δεν κατέθεσαν αίτηση για το χρίσμα του υποψηφίου στο ΠΑΣΟΚ στους Δήμους αλλά και στην Περιφέρεια. Η υπόθεση πλέον παίρνει και άλλες διαστάσεις καθώς εκτός του ηλεκτρονικού τρόπου υποβολής αίτησης υπήρχε και ο κλασσικός με αίτηση. Ετσι το μπλογκ μας δέχτηκε διαμαρτυρίες υποψηφίων ότι δεν τους συμπεριλάβαμε στα ονόματα των υποψηφίων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κ. Νίκου Μήτση (πρ. νομαρχιακός σύμβουλος) που κατέθεσε αίτηση για το χρίσμα του δημάρχου για το δήμο Ξηρομέρου αλλά τελικά δεν συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα που ανακοινώθηκαν.
Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στις αιτήσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών αλλά και πολύ περισσότερο των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών για τους οποίους επικρατεί κυριολεκτικά χάος.
Πάντως και τελικά για τις θέσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών οριστικά κατατέθηκαν εννέα αιτήσεις (πέντε αυτοπροτάσεις και τέσσερεις προτάσεις). Αναλυτικά αίτηση κατέθεσαν οι κύριοι και οι κυρίες:
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Θύμιος Σώκος (νομάρχης Αιτωλ/νίας), Δημήτρης Κατσικόπουλος (Νομάρχης Αχαϊας), Γιάννης Ζαφειρόπουλος (πρώην Υφυπουργός, πρώην βουλευτής Ηλείας), Παναγιώτης Παπαγιαβής (νομαρχιακός σύμβουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας), Παναγιώτης Φιλιππόπουλος (Αιτωλοακαρνανία).
ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σοφία Γιαννακά (βουλευτής Αιτωλ/νίας), Ζαφειρούλα Δημαδάμα (υποψ. βουλευτής Αιτ/νίας),Τάκης Δημητρουλόπουλος (πρώην Νομάρχης Ηλείας και νυν βουλευτής),Κώστας Σπηλιόπουλος (βουλευτής Αχαϊας) Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν κατατέθηκε αυτοπρόταση η ετεροπρόταση για το Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα.
Για τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών έχουν κατατεθεί δεκάδες αιτήσεις και επίσημη ή ανεπίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Μόνο οι πληροφορίες από κάποιους ενδιαφερόμενους υπάρχουν που σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρουμε καθώς είναι ανευ ουσίας και υπάρχουν πάντα οι πιθανότητες με την παράλειψη κάποιων ονομάτων να αδικήσουμε κάποιους.
Πάντως για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί η κομματική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (Ξυνίδης) δέχεται σφοδρή κριτική καθώς η εικόνα αυτή απαξιώνει συνολικά το κυβερνών κόμμα.
Κορυφαίο τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε ομήγυρη στο Αγρίνιο, χθες βράδυ τόνιζε εμφατικά: «Αστειότητες, ερασιτεχνισμοί και έλλειψη ευθύνης συνιστούν την εικόνα διάλυσης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου