Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΗ Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ


Μαραθώνια ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο. Τα μέλη της άρχισαν την συνεδρίαση στις 8 το απόγευμα και τελικά την ολοκλήρωσαν μετά 2 τα μεσάνυχτα. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Σε γενικές γραμμές η συνεδρίαση ήταν μεστή και σε χαμηλούς τόνους. Τοποθετήθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της Ν.Ε. για τις ξεχωριστές περιπτώσεις που υπήρχαν ανά δήμο αλλά και για τους υποψηφίους Περιφερειάρχες. Συζήτηση για τους αντιπεριφερειάρχες δεν έγινε καθώς δεν είχε κοινοποιηθεί στη Ν.Ε. ο οριστικός κατάλογος των αιτήσεων.
Ο κεραμιδόγατος και φυσικά ήταν παρών (τι μόνο στα κεραμίδια νομίζετε ότι χωνόμαστε;) και σας μεταφέρουμε κάποια βασικά σημεία που έχουν ενδιαφέρον.
Αρχικά να σας πούμε ότι η αξιολόγηση για τη θέση του Περειφερειάρχη ήταν συντριπτικά υπέρ του Θύμιου Σώκου. Οριακά ένα-δυο μέλη της Ν.Ε. ψέλλιζαν και θετικά λόγια για τον κ. Κατσικόπουλο.
Για το Αγρίνιο με συντριπτικό επίσης τρόπο,θετικά εκτιμήθηκε η δημαρχιακή θητεία του Παύλου Μοσχολιού. Παράλληλά όμως κάποια μέλη της Ν.Ε. χωρίς να αμφισβητήσουν το θετικό έργο του κ. Μοσχολιού στάθηκαν και θετικά στην υποψηφιότητα του κ. Αντωνόπουλου ενώ ο γραμματέας της Ν.Ε. ζήτησε ως είθισται και την διενέργεια δημοσκόπησης.
Για το δήμο Μεσολογγίου πολλοί επισήμαναν το επίτευγμα του κ. Αναγνωστόπουλου που εκλέχθηκε δήμαρχος χωρίς να έχει το χρίσμα ενώ πολλοί επισήμαναν τις αιτήσεις των νυν αντινομαρχών που όμως επισήμαναν ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί προηγουμένως το ζήτημα με τους αντιπεριφερειάρχες.
Στο θέμα του Μεσολογγίου και κατόπιν παρέμβασης της κυρίας Μάργαρη (από την Αμφιλοχία) δεν συζητήθηκε η υποψηφιότητα του κ. Βερελή διότι όπως αυτή είπε ο κ. Βερελής δεν επιθυμεί να αξιολογηθεί καθώς δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.
Μεγάλη συζήτηση έγινε για τη Ναύπακτο όπου η συνισταμένη σχεδόν όλων των παρόντων ήταν ότι οι υποψηφιότητες στην πόλη αυτή για να έχουν τύχη θα πρέπει να προέλθουν από ευρεία συναίνεση και συμφωνία των ενδιαφερομένων (σ.σ. θεωρείται απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο).
Για το δήμο Αμφιλοχίας η πλειοψηφία εκφράστηκε θετικά για την δημαρχιακή θητεία του κ. Κοιμήση αλλά υπήρξαν και οξείες τοποθετήσεις μελών της Ν.Ε. για τον τρόπο που αυτός διαχειρίστηκε ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ το ζήτημα του Καλλικράτη.
Για τους δήμους Ξηρομέρου αλλά και Ακτίου Βόνιτσας υπήρξε εκτενής συζήτηση με θετικές απόψεις για τον κ. Σταϊκο και τον κ. Τζαχρήστα στην πρώτη περίπτωση αλλά και ερωτηματικά για τον κ. Αποστολάκη στην περίπτωση της Βόνιτσας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση πολλά μέλη της Ν.Ε. είδαν με πολύ θετικό τρόπο την υποψηφιότητα του γιατρού από την Πάλαιρο Νώντα Τάνταρου.
Αυτά τα ολίγα και περιληπτικά για τη συνεδρίαση και ο κεραμιδόγατος μετά την ολονυχτία του αποσύρεται για ξεκούραση και επανέρχεται το απογευματάκι με…. φρέσκα παρασκήνια και τοποθετήσεις που θα συζητηθούν….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7 σχόλια:

  1. Γάτε, πές μας τι είπαν οι: Μάργαρη, Ξενάκης, Μπουμπούλης, Τορουνίδης και άλλα παιδιά! Πες μας βρε γάτε μην μας κρατάς σε αγωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ μαύρε και ερημε γάτε; Ποια είναι αυτή η Νομαρχιακή Επιτροπή που μπορεί να κρίνει; Ολοι τους ανύπαρκτοι. Αστειότητες. Ποιός θα αξιολογήσει ποιόν απο όλους αυτούς; Εντολοδόχοι των βουλευτών και των συμεφρόντων τους είναι. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ και κάκιστα τους δίνεις σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισα, μας τα λες.... Μισά κα ανέσωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΝΤ


    http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/06/blog-post_4232.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου δολοφόνησε την Εργασία. Στεγνά και στυγνά.
    Ούτε δωσίλογοι πρωθυπουργοί κατεχομένων χωρών τόλμησαν να καταργήσουν τις συντάξεις. Ο κ. Παπανδρέου τις εξαέρωσε.
    Ούτε φασιστικές κυβερνήσεις τόλμησαν να πειράξουν τις αποζημιώσεις. Ο κ. Παπανδρέου τις κατέκοψε.
    Μόνον ο Πινοτσέτ, ο Φράνκο κι ο Μουσολίνι τόλμησαν να απελευθερώσουν τις απολύσεις. Το ίδιο τόλμησε και ο γιος του Ανδρέα.
    Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον τόσο χρήσιμος στην Ελλάδα, όσον ήταν στον Αχιλλέα η φτέρνα του...
    *****
    Με ένα κύμα-τσουνάμι-ευφημισμών που κρατάει απ' την εποχή Σημίτη, οι κυβερνώντες και τα πρόθυμα παπαγαλάκια τους, συγκαλύπτουν με την κομιλφώ ρητορική τους (κυρίως μέσω των πλείστων εκ των ΜΜΕ) τη μεγαλύτερη Υβριν όλων των εποχών: τον συνειδητό ανασκολοπισμό της χώρας - της Ελλάδας!
    Με πομφόλυγες περί «όπεν γκόβερμεντ» και «ηλεκτρονικών βιογραφικών», στην πραγματικότητα έθεσαν την πατρίδα υπό κατοχήν και τώρα προχωρούν σπρώχνοντας τους απλούς επί σφαγήν.
    Οχι μόνον εξαπάτησαν το Κοινοβούλιο για να υπερψηφισθεί το Μνημόνιο (με τη βοήθεια των αχρείων πατριδοκοκάπηλων του ΛΑΟΣ), αλλά τώρα μεΠροεδρικό Διάταγμα ο κ. Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου υπερφαλαγγίζει (πάλι) τη Βουλή κι επιβάλλει με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μέτρα επαίσχυντα, που ούτε ο τελευταίος κουίσλινγκ σε διατεταγμένη υπηρεσία γκαουλάιτερ θα τολμούσε. Λες και η Ελλάδα κυβερνάται πλέον από μια εξωθεσμική παρέα, αρεστή στον πριγκηπάδελφο Νικολάκη.
    Αφού ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε ο ίδιος κρίση δανεισμού της χώρας, και αφού στη συνέχεια πήρε επαίτης (με κωμικές μπλόφες) τους δρόμους της Εσπερίας, διασύροντας τους Ελληνες ως τεμπέληδες κι ανεπρόκοπους, αφού μας οδήγησε στην απομείωση της εθνικής κυριαρχίας, βάζει τώρα την Εργασία πάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη και τη βιάζει.
    Ο άνθρωπος, γύρισε τη χώρα πίσω στην εποχή των κολίγων
    Αυτός ο πρωθυπουργός-ανδρείκελο των Δυνατών και του ΔΝΤ φέρεται σαν να 'χει χάσει η χώρα πόλεμο.
    Με επικοινωνιακές κουτοπονηριές (βλέπει «φλασιές ανάκαμψης» ο συνεντευξάκιας Λοβέρδος κι ύστερα στήνει την Εργασία στα έξι βήματα) αυτή η κυβέρνηση έχει μπει απ' την αρχή της στου κακού τη στράτα,
    αυτήν που έχει αναγορεύσει σε μονόδρομο, οδηγώντας τη χώρα στον όλεθρο.
    Με εκβιασμούς (του τύπου: δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση απ' το πακέτο στήριξης) προχωρούν σε αλλεπάλληλους βιασμούς. Χήρες, ορφανά, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες -οι πάντες βιάσθηκαν, πλην λαμογίων και Κλαζομενίων.
    Μεγάλη υπόθεση οι Κλαζομένιοι - είναι αλήθεια ότι πολλοί εξ αυτών, που στο άκουσμα λέξεων όπως «εργατική τάξη», «πατρίδα» ή «παράδοση» έβγαζαν φλύκταινες, άνοιξαν τον δρόμο στον Σημίτη, στον Καραμανλή και τώρα στον Γιωργάκη, για να υποδουλώσουν τον λαό και να καθαιρέσουν το αυτεξούσιον της χώρας.
    Με (αυτούς τους τρομερούς) ευφημισμούς, αλληλολειχόμενοι μετ' «ευπρεπείας» στα ΜΜΕ κι από τα ΜΜΕ, κάνοντας αβάντα στους «νταβατζήδες» και υψώνοντας πάντα επικριτικό το δάκτυλο στον λαό, αλάλιασαν τη δημοκρατία, έκαναν κουρέλι το Σύνταγμα, περιήγαγαν τους εργαζόμενους σε καθεστώς σκλαβιάς και κατέβασαν τον πολιτισμό των ανθρώπων σε επίπεδα μεσημεριανάδικων ή επιδοτούμενων λακεδοβαλέδων...
    Ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προϊόν και ο ίδιος της παρακμής που κατατρύχει τη χώρα απ' την εποχή του πατέρα του, ευδόκησε να πάρει εναντίον της μέτρα που μόνον τύραννοι ή εγκάθετοι ξένων Επικυρίαρχων θα επεδίωκαν.
    Μένει να αποδειχθεί αν ο λαός (όπως κι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί) θα σκύψει το κεφάλι για να αποκεφαλισθεί ή αν θα τους «πάρει με τις πέτρες»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ν.ε .πασοκ, με ρια ,μπουμπουλη ,και σια . παλια ελληνικη κωμωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή