Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Γιατί δεν λέει τους λόγους ο Λουκόπουλος;


Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας υπέβαλλε ο Στάθης Λουκόπουλος, σε μια περίοδο που οι διαδικασίες για τα χρίσματα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Οπότε εύλογα η παραίτηση Λουκόπουλου προκαλεί πολλά ερωτηματικά, μιας και ο ίδιος δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της παραίτησης του. Εαν οι λόγοι σχετίζονται όμως με την φημολογούμενη μη στήριξη του Ναυπάκτιου δικηγόρου από τον νομάρχη για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο, πολιτικά είναι μάλλον αστείοι...
Νωρίτερα ο κ. Λουκόπουλος έκανε δήλωση που λέει: "Υπέβαλα με επιστολή απευθυνόμενη προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο στις 28/6/2010 στην γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Αρ.Πρωτ.536) την γραπτή μου παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου του Σώματος. Ταυτόχρονα επέδωσα στη γραμματέα του κ. Νομάρχη χειρόγραφη προσωπική επιστολή για τον κ. Νομάρχη σε κλειστό φάκελο με τις αιτίες και τις αφορμές που κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας προέκυψαν και που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση.
Επειδή η προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο επιστολή παραίτησής μου δεν γνωστοποιήθηκε στον λαό της Αιτωλοακαρνανίας από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα προς τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, είμαι υποχρεωμένος να προβώ με την παρούσα στη γνωστοποίηση της παραίτησής μου."

2 σχόλια:

  1. Στάθη στενοχώρησες τον Νταουσάνη με αυτό που έκανες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κεραμιδόγατοι είθισται να είναι μάγκες, ωραίοι και ψαγμένοι.
    Και ο σχολιασμός παραπέμπει μάλλον σε κοιλιόδουλο μπακαλόγατο, σε παλιομοδίτικο μπακάλικο του Αγρινίου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή