Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δεν διεκδικεί τον δήμο Ξηρομέρου ο Γιάννης Λύτρας;


Η χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, ήταν αρκούντως αποκαλυπτική ως προς τον ρόλο που διαδραματίζουν ορισμένα εκ των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δυστυχώς κι εδώ βάζουν τις προσωπικές φιλοδοξίες, τα απωθημένα και τις αντιπαθειες πανω από οτιδήποτε άλλο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μιας και η συνεδρίαση αυτή είχε και ειδήσεις,αφού όπως μαθαίνουμε ανατράπηκαν πολλά απ'όσα διατυπώθηκαν στην Νομαρχιακή και μάλλον ορισμένοι μετέφερεραν λάθος συμπεράσματα.
Μια από τις ειδήσεις είναι πως ο Γιάννης Λύτρας γνωστοποιησε μέσω μέλους της Οργάνωσης πως δεν επιθυμεί να αξιολογηθεί για την θέση του δημάρχου στον δήμο Ξηρομέρου. Η υποψηφιότητα Στάϊκου και πάλι προβλημάτισε. Για τον συγκεκριμένο δήμο, απέκτησε σαφές προβάδισμα ο δήμαρχος Φυτειών Πάνος Τζαχρήστας.

1 σχόλιο:

  1. Είναι δύσκολο να γίνουν από το ΠΑΣΟΚ τοπικά δημοψηφίσματα ανοιχτά σε όλους και στους τρεις πρώην δήμους που συγκρότησαν το νέο Δήμο Ξηρομέρου; Να αναδείξουμε τρεις λαοπρόβλητους και μεταξύ αυτών να επιλεγεί ο καλύτερος με προκαθωρισμένα κριτήρια (επαγγελματική εμπειρία, σπουδές, διάφανη οικονομική κατάσταση, κλπ), ο οποίος έχοντας στο πλευρό του και τους άλλους δυο θα μπορέσει να διεκδικήσει το δήμο έναντι οποιουδήποτε νομίζει ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στηριζόμενος στη δυνατότητα εξαγοράς ψήφων και συνειδήσεων με το χρήμα ή τις κομματικές πλάτες που διαθέτει. Ας τολμήσουμε να δώσουμε το λόγο στο λαό αν πραγματι πιστεύουμε στη δημοκρατία και κίνητρό μας είναι μόνο η προσφορά στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή