Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Προς τι η διάψευση;


Απάντηση στα κουτσομπολιά των τελευταίων ημερών περί βιασμού στο Emileon θέλησαν να δώσουν οι υπεύθυνοι του αθλητικού κέντρου, φέρνοντας μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Ασφαλώς και θέμα βιασμού ανήλικης δεν υπάρχει και κανένα μα κανένα μέσο ενημέρωσης της περιοχής δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση που ήταν "μούφα" και κυκλοφορούσε ως γεγονός σε κομμωτήρια και καφενεία. Κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν έδωσε σημασία στο θέμα, που ανήρτησε μόνο ένα συγκεκριμένο Αθηναϊκό μπλογκ που είναι γνωστό πως δημοσιεύει οτι καταγγελία του σταλλεί, χωρίς ίχνος δεοντολογίας. Παρ'όλα αυτά, λανθασμένα η ιδιοκτησία του Emileon απάντησε στα κουτσομπολιά (φυσικά δεν αποκλείουμε το γεγονός το θέμα να αναπαράγουν και πολέμιοι του Κωστούλα, αλλά είναι γνωστή η τάση φαντασιόπληκτου κομματιού της τοπικής κοινωνίας στο να "παραφουσκώνει" δηθεν ειδήσεις ) και έτσι συντηρεί το ανύπαρκτο θέμα.
Λάθος...
Η απάντηση του Emileon, λέει:

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι έντεχνα και με προφανείς σκοπούς προσπαθούν να συκοφαντήσουν το EMILEON SportCenter διασπείροντας ανυπόστατες ειδήσεις περί «βιασμού ανήλικης» και άλλα ευφάνταστα σενάρια.
Θεωρήσαμε ανώφελο να μπούμε στη διαδικασία διαψεύσεων, καθώς από πουθενά δεν προκύπτει ούτε ίχνος αλήθειας στην “είδηση”. Όσοι όμως, παρασυρμένοι από διαδόσεις, εξακολουθούν να έχουν την παραμικρή αμφιβολία, τους παραπέμπουμε στα αποτελέσματα της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η Αστυνομία, όπως επίσης στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του (υποτιθέμενου) “θύματος”. Το μοναδικό πραγματικό ΘΥΜΑ της υπόθεσης αυτής είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Το EMILEON SportCenter παρείχε και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στον τομέα του αθλητισμού και στον τομέα της αναψυχής – ψυχαγωγίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού. Μικροί και μεγάλοι συνεχίζουν να αθλούνται και να απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και αυτό το καλοκαίρι, μετατρέποντας το EMILEON SportCenter στο νούμερο ένα προορισμό της περιοχής όλη την ημέρα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ.
Το σύνολο της κοινωνίας γνωρίζει αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία ψέματα και συκοφαντίες δεν μπορούν να την πλήξουν, παρά τις όποιες προσπάθειες κάποιων κακόβουλων.



3 σχόλια:

  1. Η ανακοίνωση του EMILEON επικοινωνιακά και μόνον είναι ΛΑΘΟΣ. Σε καμία περίπτωση τοπικά μέσα ενημέρωσης ή τοπικά ΜΠΛΟΓΚ δεν δημοσίευσαν το παραμικρό για το ραδιοαρβύλα που κυκλοφόρησε. Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ που ως γνωστόν έχει άριστη ακουή απο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το βράδυ είχε την "αρβυλιά" αυτή. Ρωτήσαμε αρμοδίως και απλά δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω. Στο κάτω-κάτω της γραφής και την παραμικρή δόση αλήθειας να υπήρχε σε αυτή την κακοήθεια ΤΟ ΘΥΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και ένοχος ο πιθονον ΘΥΤΗΣ. Αλοίμονο αν οι κοινωνίες φτάνουν στο σημείο να ενοχοποιούν για ότι βδγελυρό, τρισάθλιο και κακουργηματικό τον τόπο τέλεσης του ή την καταγωγή ή την προέλευση. Και αυτός ακριβώς ήταν ένας επιπλέον λόγος που μας απέτρεψε να ασχοληθούμε με το θέμα. Η νοσηρή φαντασία κάποιων και η νοσηρότητα της διασποράς του ανύπαρκτου γεγονότος δεν θα βρούν φιλοξενία εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ..ΠΕΡΑ ΑΠΟΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΛΙΓΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να ξερεις 7:06 οι γονεις και το παιδι ήταν οι πρωτοι που απο την αρχη ελεγαν οτι δεν εγινε τιποτε και οτι προκειται για μικροτραυματισμό
    Η αστυνομία ομως επεμεινε και εγινε ιατροδικαστικη εξεταση στην Πατρα απο την οποια δεν προέκυψε απολύτως τίποτε
    οσο για τα λογιδρια για τον τοπικό τύπο, κάνε δικο σου ΜΜΕ για να αποκαλυπτεις ψευτοειδησεις σαν αυτη. Με αυτον τον τροπο συντομα θα εισαι φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή