Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Οι κινήσεις Αντωνόπουλου και Τραπεζιώτη



Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη το εάν οι κ. Αντωνόπουλος και Τραπεζιώτης θα κάνουν το επόμενο βήμα για την καθοδό τους στις εκλογές του Νοεμβρίου, μιας και προς το παρόν μόνο σε διερευνητικές ενέργειες έχουν προχωρήσει.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος το τελευταίο διάστημα και μετά την οριστικοποίηση του χρίσματος στον Παύλο Μοσχολιό, έχει εισπράξει πολλές αρνήσεις μελών του ΠΑΣΟΚ, που δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε τέτοια κίνηση. Προς το παρόν ο γιατρός Δημήτρης Βλάχος έχει πει το ΟΚ και συζητήσεις υπάρχουν με τον πρόεδρο των διαιτητών κ. Ντάουλα. Πληροφορίες για συμμετοχή γνωστής γιατρού του Αγρινίου και δημοτικό σύμβουλο της Νεάπολης, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ο παιδίατρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις προσπάθειές του και το βέβαιο είναι πως αν δεν δημιουργήσει αξιόπιστο πυρήνα, θα κάνει πίσω, γεγονός πολύ πιθανό.
Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης πήρε το «πράσινο φως» από την δημοτική του ομάδα χθες, όσους του έχουν απομείνει δηλαδή, όταν έθεσε το ερώτημα εάν θα είναι μαζί του, εφόσον κατέβει υποψήφιος. Και αυτός όμως αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες έξω από τα όρια του δήμου του.
Πληροφορίες λένε πως ο δήμαρχος Θεστιέων απέκλεισε σενάρια που μιλάνε για συνεργασία του με τον Βασίλη Αντωνόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ "ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ... ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή