Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΕΡΕΛΗ ΣΕ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ




Mε ανακοίνωση του ο κ. Χρίστος Βερελής διαμαρτύρεται γιατί λέει, συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των 10 πολιτικών προσώπων που η εξεταστική επιτροπή της βουλής, ζητάει την λεπτομερή εξέταση του πόθεν έσχες τους, καθώς και το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.
Μεταξύ άλλων (όπως ότι δεν υπέγραψε ποτέ αναθέσεις και τροποποιήσεις συμβάσεων) όμως επιτίθεται με οξύτητα στον Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Μακριπίδη λέγοντας: «…παρ’ όλα αυτά επιλέγομαι και μάλιστα από τον υπεύθυνο της κατάρτισης της λίστας με τον οποίο είμαι επί χρόνια συνυποψήφιος…».
Ως γνωστόν τη λίστα (κατάλογο) των προς έλεγχο προσώπων κατάρτισαν σε συνεργασία ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Τζαβάρας.
Το σημαντικώτερο όμως ο κ. Βερελής το λέει στο 5ο σημείο της ανακοίνωσης του. Λέει λοιπόν:
«5. Θεωρώ τη διαχείριση που έγινε, πολιτικά απαράδεκτη και ηθικά διερευνητέα».
Δηλαδή κύριε Βερελή είναι ανήθικο που θα σε ψάξουν; Δηλαδή είναι ανήθικο οι βουλευτές να θέλουν να μάθουν τι έγινε; Υπουργός Μεταφορών δεν ήσασταν την υπό εξέταση περίοδο. Του Ο.Τ.Ε. του Ο.Σ.Ε. του Τραμ, του Μετρο κ.λ.π. δεν ήσουν ο πολιτικός προϊστάμενος ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος που η Γερμανική εταιρεία λάδωνε τους πάντες;
Γιατί να αποτελέσετε εσείς εξαίρεση στην έρευνα.
Εξ’ άλλου όπως όλοι ξέρουμε ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου με απόφαση του σας έχει ήδη αποστρατεύσει.
Προς τι λοιπόν οι διαμαρτυρίες. Δεχθείτε τον έλεγχο και την κριτική έτσι ώστε να επιστρέψετε πάλευκος στην πολιτική κονίστρα στο μέλλον. Η ευκαιρία σας είναι…..

2 σχόλια:

  1. εδω κονομησαν οι παρατρεχαμενοι του ,δεν θα ψαχτει αυτος? 2 εκατομμυρια το διορισμο επαιρνε το καιρο εκεινο ενας ξηρομεριτης αυλικος του. ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. β.β. τα αρχικα του ονοματος του. πηρε και ατοκο δανειο απο οργανισμο της εποπτειας βερελη. ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή