Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οι βουλευτές καρφώνονται ότι πάμε σε εκλογές

        
po-boulhΤα σημάδια είναι ξεκάθαρα. Έρχονται εκλογές. Ο πρώην υφυπουργός από την περιοχή μας ο κ. Καραγκούνης δήλωσε ευθαρσώς ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει με τίποτε! Ποιος τον ρώτησε; Δεν χρειάζεται, βουλευτής είναι γνώμη έχει. Γιατί τώρα; Ε, εδώ σας θέλω…
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ο κ. Βαρεμένος μιλάει με ανθρώπους που εκτιμά και τους λέει να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα γιατί μπορεί να κληθούν να βοηθήσουν. Η κ. Τριανταφύλλου μετά από καιρό έβγαλε δελτία Τυπου, μάλιστα το ένα λέει ότι βρέθηκε με το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου για να καταλάβετε (φέξε μου και γλίστρησα το λένε αυτό)!
Η κ. Φούντα αγωνιά για την επόμενη μέρα ενός κόμματος που δεν υπάρχει αλλά κάνει ερωτήσεις για τον καταρροϊκό πυρετό! Οι κ.κ. Σταμάτης και Σαλμάς έχουν ήδη κάνει δυναμική επανεμφάνιση ενώ κι άλλοι επαγγελματίες που θέλουν να πολιτευτούν με τη ΝΔ ετοιμάζουν το κοινό τους.
Μέχρι κι ο κ. Μπαρμπαρούσης να καταλάβετε ένιωσε την ανάγκη να βγάλει δελτίο που να εξηγεί ότι δεν είναι προνομιούχος! Οι δυο Μωραΐτηδες από την άλλη έτσι κι αλλιώς είχαν παρουσία όλο το καλοκαίρι σε διαφορετικά μετερίζια. Απλά ο Νίκος του ΚΚΕ κάπου έχει πέσει λίγο γιατί όργωσε( ειδικά τη Βόνιτσα) με του συλλόγους και τις ενώσεις που ανήκουν στο κόμμα του, ενώ ο Θάνος προτιμά τη σιωπή γιατί ξέρει ότι δεν πρέπει να ακούγεται τώρα που ξεκατινιάζονται στην «Κεντροαριστερά».
Τι μας λένε όλα αυτά; Ότι έρχονται εκλογές! Ετοιμαστείτε για διευκολύνσεις και παροχές!
η συντακτική μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου