Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το «Πρώτο Ψέμα» εγκαλεί τον Παπανδρέου που είπε την αλήθεια στους ευρωπαίους εταίρους..

            
protopsema_26092014.png

Ενώ η iefimerida αναφέρει ότι ο Παπανδρέου "σόκαρε" τον Βαν Ρομπάι, το "Πρώτο Ψέμα" ουσιαστικά παραποιεί παντελώς την είδηση λέγοντας το εξής απίθανο ότι ο Παπανδρέου έκαψε την Ελλάδα με την ειλικρίνεια του να πει την αλήθεια στους ευρωπαίους εταίρους για την οικτρή, όπως ο ίδιος ο Ρομπάι χαρακτηρίζει, κατάσταση της ελληνικής οικονομίας!! 
 Με άλλα λόγια η εφημερίδα του κύριου 5,5 εκ ευρώ φοροδιαφυγή εγκαλεί τον Παπανδρέου που αποκάλυψε το πάρτυ που είχε στηθεί επί Καραμανλή και στο οποίο συμμετείχαν όλοι, με πρώτο και καλύτερο τον κομιστή. Όλοι θυμόμαστε υπεύθυνες πένες και φωνές να βγαίνουν το 2010 και να λένε "γιατί ο Παπανδρέου βγήκε και είπε την αλήθεια;" Πώς θα ξεχάσουμε κάτι απίθανους τύπους που υπεράσπιζαν το ψέμα και την παραποίηση, στο όνομα του "εθνικού συμφέροντος"; Αλλά είναι ακόμα απίθανο που 5 χρόνια μετά, μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ εξακολουθεί και φορτώνει στον Παπανδρέου τα πάντα. Αλλά τα ίδια είναι που σήμερα που υποστηρίζουν την επιστροφή στην "κανονικότητα", στο ψέμα, την πλαστότητα, την δολιότητα, την φαυλότητα, αυτή την Ελλάδα που όλους τους βόλευε.

Όχι, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, οι προοδευτικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου δεν θα το επιτρέψουν..
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8746-to-proto-psema-egkalei-ton-papandreou-pou-eipe-tin-alitheia-stous-evropaious-etairous#sthash.hF1hGwu6.QBwAHomE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου