Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τραυματίας δικυκλιστής στο προαύλιο των «Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων» (φωτο)

        
koi-papastrateia-troxaio1
Τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στον προαύλιο χώρο των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων, στην περιοχή του δημοτικού Πάρκου!
Ο δικυκλιστής, 50 ετών περίπου, έκανε βόλτες με το μηχανάκι στο προαύλιο των σχολείων, χάνοντας κάποια στιγμή τον έλεγχο του δικύκλου του, μπροστά ακριβώς από το 1ο Γυμνάσιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και το δεξί του χέρι.
Όλα αυτά, μπροστά στα έντομα μάτια μικρών παιδιών, που έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, η Αστυνομία, αλλά και ο Διευθυντής του Γυμνασίου.
koi-papastrateia-troxaio2
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα , αφού όπως αναφέρουν στο agriniopress.gr, δεν είναι πρωτοφανές δικυκλιστές να μπαίνουν στο προαύλιο του σχολείου , κυρίως βραδινές ώρες, με τους περιοίκους να δηλώνουν έντονα ενοχλημένοι από τον θόρυβο και εκφράζοντας οι ίδιοι τους φόβους τους για ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται  για τα μικρά παιδιά που παίζουν στην αυλή του σχολείου.
koi-papastrateia-troxaio3
Η κύρια είσοδος του σχολείου μένει, βέβαια, κλειστή τα βράδια, η διπλανή, στενή, πόρτα ωστόσο, αρκεί για να εισέλθουν στον χώρο, εκτός από τους πεζούς και δίκυκλα…
koi-papastrateia-troxaio4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου