Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συμβούλιο σήμερα και ονοματολογία

DSCN26391
Σήμερα Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα ειδική αλλά και (η πρώτη) τακτική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Την ειδική συνεδρίαση θα απασχολήσει η έγκριση οικονομικών καταστάσεων απολογισμού εσόδων – δαπανών οικονομικού έτους 2013 και η έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2013 .
Θα ακολουθήσει στις 20:00 η τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τον ορισμό μελών διοίκησης των ΝΠΔΔ του Δήμου Αγρινίου για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη (ΚΟΙ.Π.Α.Α.) και την Κοινωφελή Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Α.), για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., τη ΔΕΥΑΑ ενώ θα οριστούν και τα μέλη στα Δ.Σ. των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και θα συγκροτηθεί η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Αγρινίου.
Προ ημερήσιας διάταξης θα τεθεί –καθώς έγινε αποδεκτό το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου – το ζήτημα του Νοσοκομείου Αγρινίου υπό το πρίσμα της «υπολειτουργίας, επικινδυνότητας και ανάληψης δράσεων για την προοπτική του».
Όπως και να έχει το ενδιαφέρον στρέφεται στη στελέχωση των κρίσιμων για τη λειτουργία του δήμου θέσεων όπως της ΔΕΥΑΑ (την προεδρία της οποίας πιθανότατα θα αναλάβει ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου ενώ ως πιθανού αντιπροέδρου ακούγεται και το όνομα του σύμβουλου Δ.Σκορδόπουλου). Ο Βασίλης Καρακώστας λέγεται πως θα αναλάβει την προεδρία της ΚΟΙ.Π.Α.Α. ενώ το όνομα του Θ. Σειτανίδη ακούγεται για την προεδρία της Δημοτικής Εταιρείας Στάθμευσης Αυτοκινήτων Αγρινίου. Για την προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/Θμιας Εκπαίδευσης διακινείται το όνομα του Χρήστου Κολοβού ενώ για την προεδρία της Σχολικής Επιτροπή Μονάδων Β/Θμιας Εκπαίδευσης το όνομα του Φώτη Παπουτσή.
Όπως και να έχει αναμένονται με ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις τόσο για τα οικονομικά όσο και για το Νοσοκομείο, καθώς μάλιστα έχει διακινηθεί η πληροφορία πως επίκειται συνάντηση της δημοτικής αρχής με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου