Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ξαφνική ένταση στους “εταίρους” ενόψει τρόικας – Επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον Σαμαρά

     pasok

Νέα επίθεση με αναφορές στα "Ζάππεια" και τον αντιμνημονιακό ρόλο που έχει παίξει το ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με επίκεντρο τα περί "δημοκρατικής παράταξης"ένα μόνο 24ωρο πριν το κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα.

Συνέχεια στην ενδοκυβερνητική κόντρα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της Χαλκιδικής, για τα περί “δημοκρατικής παράταξης” δίνει σήμερα ο Δημ. Καρύδης με νέες δηλώσεις που εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού ενόψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στο ΣΥΡΙΖΑ.
“Δεν έχουμε γίνει ουρά της ΝΔ, μετά τα «Ζάππεια» και τον αντιμνημονιακό αγώνα ήρθε στη γραμμή που είχαμε χαράξει για έξοδο από την κρίση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι «το ίδιο κάνουν και ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.»
Μάλιστα, διερωτήθηκε γιατί όταν ο κ. Βενιζέλος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και λεει «ελατέ να φτιάξουμε την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και να έχουμε ενιαίο μέτωπο, δεν το κάνουν».
Εξαπολύοντας επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «κάποιοι νομίζουν ότι αντλούν δυνάμεις μόνο όταν μένουν στο ΄όχι σε όλα’ και στο δρόμο του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της ανευθυνότητας.»
Αναφερόμενος στις ομαδικές απολύσεις, ο κ. Καρύδης είπε: «Θα δούμε το θέμα κατά περίπτωση, δεν θα προχωρήσουμε σε οριζόντια βήματα.»
Εμείς δε λέμε ναι σε όλα σημείωσε, είπε σημειώνοντας «εμείς δεν αντισταθήκαμε στο θέμα των πλειστηριασμών;»
Πρόσθεσε ότι σε ορισμένους τομείς η κυβέρνηση μπορεί να νομοθετήσει μονομερώς, αλλά γενικά αποφεύγει να το κάνει.
«Είμαστε αντίθετοι με τις εκλογές, θα πάνε τη χώρα πίσω, θα οδηγήσουν σε ανασφάλεια» τόνισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή:www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου