Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αποζημίωση ζητά ο τουρίστας που τραυμάτισε ο Μαζιώτης

Αποζημίωση ζητά ο τουρίστας που τραυμάτισε ο Μαζιώτης
Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, Γκραντ Νίκολας Ουρανί, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό, κατά την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τον Ιούλιο στο Μοναστηράκι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για να διεκδικήσει αποζημίωση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που τον εκπροσωπεί, ο πελάτης του «τραυματίστηκε σοβαρά και δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αθήνας».
Όπως αναφέρεται, ο Γκραντ συνεχίζει την θεραπεία του στη Μελβούρνη και δεν μπορεί να παίξει ερασιτεχνικό φούτμπολ, λόγω του τραυματισμού του.
Μετά τη σύλληψη του Μαζιώτη είχε γίνει γνωστό πως θραύσματα από σφαίρα είχαν βρει στο πόδι τον Γκραντ που μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.
«Είχα καθίσει για φαγητό όταν είδα κάποιον να τρέχει και να τον κυνηγά η αστυνομία. Στη συνέχεια άκουσα τρεις πυροβολισμούς. Μετά τον πρώτο, έπεσα στο έδαφος και με σκυμμένο το κεφάλι προσπάθησα να συρθώ στο εστιατόριο. Πήγε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, αλλά χτύπησε εμένα», φέρεται να είχε δηλώσει ο ίδιος.
Τότε τον Αυστραλό τουρίστα είχαν επισκεφθεί στο νοσοκομείο οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης, Υγείας και Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου