Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πάλι παίζουν με τη… ναφθαλίνη στο 2ο και 6ο Γυμνάσιο

        
epi-nafthalini
Περιστατικό ρίψης ναφθαλίνης σημειώθηκε και σήμερα στο κτίριο που στεγάζει το 2ο και 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου. Άγνωστοι, βραδινές πιθανότατα ώρες, έριξαν ναφθαλίνη κάτω από τις εξωτερικές πόρτες του κτηρίου στο οποίο συστεγάζονται τα δύο σχολεία.
Να σημειωθεί πως, λίγες μέρες μόλις πριν, είχε καταγραφεί παρόμοιο περιστατικό στα δύο σχολεία, με τους καθηγητές, τότε, να απευθύνονται στις Αρχές υποβάλλοντας μηνύσεις κατά αγνώστων.
Ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους δράστες από το να προβούν και πάλι στο ανούσιο και άκρως επικίνδυνο για την υγεία παιχνίδι.
Σήμερα, στο 6ο γυμνάσιο χάθηκαν κάποιες διδακτικες ώρες μέχρι να γίνει ο καθαρισμός, ενώ αυτή την ώρα, στο προαύλιο παραμένουν μόνο όσοι μαθητές δήλωσαν πως έχουν πρόβλημα με την ουσία, με τους υπόλοιπους να κάνουν κανονικά μάθημα. Στο 2ο, που η μυρωδιά ήταν ακόμη πιο έντονη, οι μαθητές παραμένουν στο προαύλιο και η μέρα αυτή χρεώθηκε ως ένας από τους περιπάτους που δικαιούνται ,ώστε να μην χαθούν και άλλες διδακτικές ώρες.
«Μιλάμε για ένα φαινόμενο επικίνδυνο πρώτα απ’ όλα για την υγεία των παιδιών. Παρόμοια περιστατικά είχαμε και πέρυσι και τότε τέσσερις μαθητές μας είχαν  διακομιστεί στο νοσοκομείο», αναφέρει μιλώντας στο agriniopress.gr ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Στάθης Βάρδιας, που αφήνει να εννοηθεί ότι οι καθηγητές πιθανολογούν πως είναι μαθητές του σχολείου που προβαίνουν κάθε τρεις και λίγο σε αυτό το κακόγουστο αστείο, προκειμένου να χάσουν μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου