Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Βάζει… πλάτη ο Ράφαελ

        
sup-rafaelΔεδομένα οι πρώτες 5 αγωνιστικές της SuperLeague δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη, έχοντας 2 ήττες από ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και 3 ισοπαλίες με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Εργοτέλη.
Ωστόσο παρά το αρνητικό πρόσημο που υπάρχει μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ράφαελ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος κρατάει… όρθια την ομάδα του, που ψάχνει ακόμη τα… πατήματά της.
Χαρακτηριστικό της απόδοσης του, είναι πως βρίσκεται στην 4η θέση τόσο των γκολ που δέχεται ανά σουτ στην εστία, όσο και ανά σουτ γενικότερα. Στην πρώτη κατηγορία έχει 1/6.3 (3/19) σουτ και στην δεύτερη 1/21 (6/63), όντας πίσω από τους Τσενάμο, Γλύκο και Χογκ.
Η διαφορά όμως με τους τερματοφύλακες του Ατρόμητου, του ΠΑΟΚ και της Καλλονής αντίστοιχα έχει να κάνει στην δυναμικότητα των αντιπάλων. Ο Παναιτωλικός μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει τις 3 από τις 4 ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο), σε αντίθεση με τους άλλους τρεις που είναι πάνω από αυτόν.
Ο Τσενάμο έχει αγωνιστεί μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χογκ έχει αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο Γλύκος δεν έχει παίξει κάποιο ντέρμπι ακόμη. Κάτι που σημαίνει οτι κανείς από αυτούς δεν έχει δεχθεί την πίεση του Βραζιλιάνου.
Όσο για τα 4 γκολ που έχει δεχθεί ο Παναιτωλικός; Το ένα ήταν από πέναλτι, τα δύο με κεφαλιές μέσα από την μικρή περιοχή και το τέταρτο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς της πρεμιέρας στην Κρήτη, είχε αναδεχθεί από τους φίλους του Παναιτωλικού ως MVP της ομάδας, παρά την ήττα με 1-0.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου