Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αγωνιά η παγκόσμια κοινότητα των επενδυτών για την εκλογή ΠτΔ στην Ελλάδα

2014-09-28_2.08.33.pngΠηγή: Πρώτο Θέμα
 
Με τις βαλίτσες γεμάτες ευρώ και την αγωνία για την εκλογή του ΠτΔ που θα προτείνει η συγκυβέρνηση, δεκάδες ξένοι επενδυτές κάθονται στις τηλεοράσεις τους και τρώνε τα νύχια τους για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα....


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι από τα 246 κράτη του πλανήτη η καλύτερη περίπτωση να επενδύσει κανείς σήμερα είναι η Ελλάδα. Όμως για να γίνει αυτό υπάρχει μία και μόνο μία προϋπόθεση: Να παραμείνει αυτή η συγκυβέρνηση στην εξουσία. 
 
Το γεγονός ότι οι Σαμαράς-Βενιζέλος αποφασίζουν να «σκίσουν» το ΔΝΤ και να επιβαρυνθούν με καμιά εικοσαριά δις ακόμη αποδεικνύει ότι η χώρα έχει λεφτά στα μπατζάκια της και δεν είναι εξαρτημένη από κανέναν ξένο παράγοντα. Μάλιστα, ο Σαμαράς δήλωσε ότι έχει έτοιμο σχέδιο μεταρρυθμίσεων μετά την απεξάρτηση από τους δανειστές μας. Τώρα, γιατί οι δανειστές δεν επένδυαν στην Ελλάδα τα προηγούμενα 2 χρόνια ή γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε μία μεταρρύθμιση τα τελευταία 2 χρόνια και όλοι περιμένουν την εκλογή του ΠτΔ για να ξεκινήσουν, συνιστά μία μεταφυσική σκέψη που θα μπορούσε να ερμηνευτεί μόνο από κάποιον χρησμό του Νοστράδαμου. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τη θέση του ΠτΔ· μάλλον είναι το άστρο της Βηθλεέμ για τους μάγους των ισοδύναμων και των μηδενισμών ελλειμμάτων με άμπρα κατάμπρα. 
 
Ίσως το Πρώτο Θέμα, σε επόμενο πρωτοσέλιδό του, να συνδέσει την εκλογή του ΠτΔ με το φτερούγισμα της πεταλούδας που θα παρασύρει την παγκόσμια οικονομία σε κραχ και επιστρατευτούν να ψηφίσουν ακόμη και οι ακτοφύλακες της Ανταρκτικτής για να σώσουν τον Αντώνη Σαμαρά και την παραδουλεύτρα του.
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8758-agonia-i-pagkosmia-koinotita-ton-ependyton-gia-tin-eklogi-ptd-stin-ellada#sthash.nnJVGlXo.ENmeqMDc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου