Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Περικοπές στο τι ΘΑ κάνει ο Δήμος Αγρινίου

        
epi-dimarxeio-agriniouΔιαβάσατε στο Πρώτο Θέμα τις μίνι συνεντεύξεις των δημάρχων Αγρινίου, Ιωαννίνων, Ρόδου, Ύδρας κι Οροπεδίου Λασιθίου;

Σε ότι αφορά το Αγρίνιο το βρήκαμε πολύ ελπιδοφόρο το θέμα. Γιατί ο κ. Παπαναστασίου δεν λέει απολύτως τίποτε συγκεκριμένο από αυτά που θα κάνει! Είναι καλό αυτό, σημαίνει ότι κατάλαβε που βρίσκεται και ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτε αν δεν δει και την πολιτική κατάσταση που θα έχει η χώρα τον χειμώνα. Αν δεν δει πρώτα τι είναι αυτό που έχει στα χέρια του. (Οι άλλοι δήμαρχοι έχουν το χαρτί του τουρισμού και οι τέσσερις εκτός από εκείνον από το Λασίθι που λέει ότι θα προβάλει ότι εκεί γεννήθηκε ο…Δίας!)
Έτσι μέσα αναφέρει ότι κάνει απογραφή αυτή τη στιγμή, αναφέρει ότι εξωστρέφεια εννοεί πως χρειάζονται ευρωπαϊκοί πόροι για να προωθηθεί η παραγωγή και να γίνει καμιά επιχείρηση, να αναδειχτούν τα οικοσυστήματα, λίγο να αυξήσουμε τις… δυνατότητές μας, λίγο ΕΣΠΑ κι…αυτά.
Κανένα άλλο σχέδιο γιατί φαίνεται να το έχει καταλάβει ότι τώρα σχέδια δεν μπορούν να γίνουν. Αν θα μπορούσε να έχει προτάξει π.χ. τους δρόμους ή κάτι άλλο; Μάλλον καταλαβαίνει τώρα ότι δεν μπορεί να το υποσχεθεί και μετά να έρθει καμιά άλλη κρίση και να απολογείται γι” αυτούς που κυβερνάνε.
Καλά που δεν τον ρώτησαν τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. Γιατί μάλλον θα τους έλεγε ότι άλλο θα πάει το χέρι του να ψηφίσει κι άλλο θα λέει στους δικούς του ανθρώπους να ψηφίσουν, μπας και τελειώσει το μαρτύριο  μια μέρα αρχύτερα…
η συντακτική μονάδα
agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου