Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο... ατρόμητος Σαμαράς: Μου έδωσαν μία χειροβομβίδα...






... και 'γω την κράτησα και την εξουδετέρωσα!
ΒΙΝΤΕΟ...
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκανε μόνο σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκανε και... αυτοκριτική! Τι είπε? Τα...
εξής φοβερά:
«Ως αξιωματική αντιπολίτευση εκφράσαμε τη διαφωνία μας για το πως έγιναν όλα αυτά. Είπαμε ότι το μείγμα πολιτικής ήταν λάθος και οι πολλαπλασιαστές ήταν λάθος. Τι να την κάνουμε όμως τη δικαίωση όταν η χώρα βουλιάζει;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Θα μπορούσα και εγώ να παριστάνω τον δικαιωμένο και να βλέπω τη χώρα να καταρρέει. Προτίμησα να αλλάξω την κρίσιμη στιγμή τη μοίρα της αντί να δοξαστώ από την δικαίωση μου. Κάποιοι τότε μου είπαν: Αντώνη, σου έδωσαν μία χειροβομβίδα μην σκάσει στα χέρια σου. Την κράτησα και την εξουδετέρωσα. Κάποιος έπρεπε να το κάνει και το κάναμε εμείς. Και γι’ αυτό η ΝΔ παρά τις δοκιμασίες που περνάει μένει όρθια. Είναι η κύρια δύναμη που βγάζει τη χώρα από την κρίση».

«Με ρώτησαν αν αισθάνομαι κουρασμένος. Απάντησα ότι το φορτίο γίνεται ελαφρύτερο όταν το σηκώνει κανείς με χαμόγελο. Και εμείς ξέρουμε σαν νεοδημοκράτες να κάνουμε το σωστό για τη χώρα. Και έχουμε και χαμόγελο γιατί ξέρουμε ότι τα δύσκολα τα περάσαμε και τα καλύτερα έρχονται».


Επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλωσε:
 «Τώρα που έρχονται τα καλά νέα τώρα που διαψεύδονται οι προβλέψεις τώρα θα χάσουν πολύ περισσότερο. Η επιστροφή στο ‘’λεφτά υπάρχουν’’ τρομάζει πως να το κάνουμε; Οι υποσχέσεις που οδηγούν σε κολοσιαία ελλείμματα τρομάζουν πως να το κάνουμε;» . «Γι’ αυτό και είμαστε αυστηροί απέναντι τους γιατί εμείς ως αντιπολίτευση κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τη χώρα. Εκείνοι δείχνουν τον ίδιο αθεράπευτο λαϊκισμό που οδήγησε τη χώρα ως εδώ»


Παράλληλα έκανε λόγο για «ψευτοπροοδευτικούς», οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν σύμβολα, την εθνική πολιτική και από την άλλη «πάνε για προσκύνημα στο Άγιο Όρος και το Βατικανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου