Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Εργοτέλης – Παναιτωλικός: Για τη νίκη «ανάσα»

        
pan-panai-ergotelis9Με στόχο το πρώτο τρίποντο στην έδρα τους οι Κρητικοί υποδέχονται τον Τίτορμο που μετράει συνολικά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες (Κυριακή 28/9, 18.15 Novasports 2/ Onsports)
Ευρισκόμενοι στα… χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας Εργοτέλης και Παναιτωλικός  αναμετρώνται στο Παγκρήτιο για την 5η αγωνιστική και αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει σημαντική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μάλιστα, οι Κρητικοί δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας, ενώ ο Παναιτωλικός ακόμα δεν έχει καταφέρει να φύγει νικητής τις πρώτες 4 αγωνιστικές, έχοντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οπότε το παιχνίδι στο Ηράκλειο την Κυριακή (28/9) αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεδομένων και των συνθηκών.
«Καρέ» απόντων
Τους πρώτους του βαθμούς στο Παγκρήτιο αναζητά ο Εργοτέλης που απέναντι στον Παναιτωλικό την Κυριακή (28/9) θα δώσει τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα του στο πρωτάθλημα, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην έχει λευκό το απουσιολόγιό του. Ο τεχνικός των Κρητικών λοιπόν αντιμετωπίζει τέσσερα προβλήματα απουσιών αλλά οι εν λόγω «πονοκέφαλοι» ήταν ήδη γνωστοί από τις προηγούμενες ημέρες και μπορούσε να καταστρώσει τα πλάνα του αναλόγως. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Άλαν, Φίντελεφ, Χαντί και Καζναφέρης με τους δυο τελευταίους πάντως να ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Δερμιτζάκη είναι οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Κούρεζ, Τζανακάκης, Λεονάρντο, Ρέντζας, Βλαχοδήμος, Τσέρνι, Κοζορώνης, Πίτσος, Νόσκοβιτς, Μπογκντάνοφ, Παντελάκης, Στράους, Λυκογιάννης, Μπουρσέλης, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Μέγι και Μπρούνο.
Χωρίς Θεοδωρίδη στην Κρήτη
Ο Μάκης Χάβος δούλεψε με τους παίκτες του με ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (5Χ2), παιχνίδι κατοχής μπάλας, τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Βιγιαφάνιες και ο Ζαρκάδας, οι οποίοι αναμένεται να επανενταχθούν σε κανονικό πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θεραπεία έκανε ο Θεοδωρίδης. Στην αποστολή η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Κρήτη, συμμετέχουν οι: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Μορένο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος και Φωτάκης.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου