Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Φωτογραφίες που σοκάρουν από το σημείο που έβαλε τέλος στη ζωή του ο 57χρονος

        
geg-kamenos-nikaia4Το agriniopress.gr παρουσιαζει φωτογραφίες που σοκάρουν,  δευτερόλεπτα μετά την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι με έναν 57χρονο απο το Μεσολογγι να βάζει τραγικό τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, καυγάς προηγήθηκε της τραγωδίας με τον 57χρονο  που αυτοκτόνησε αφού πρώτα περιελούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά, στη μέση του δρόμου.
geg-kamenos-nikaia3Η πρωτοφανής ενέργεια που έχει σοκάρει το πανελλήνιο έγινε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του αυτόχειρα ενώ προηγήθηκε καυγάς και σύμφωνα με περαστικούς και περιοίκους, πριν κάποιος καταλάβει κάτι ο άνδρας , που φαίνεται πως τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έριξε το εύφλεκτο υγρό πάνω του, έβαλε φωτιά με αναπτήρα και άρχισε να τρέχει ενώ είχε λαμπαδιάσει.
Έντρομοι πολίτες προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά  με πυροσβεστήρες κλπ, μάταια όμως. Γρήγορα εκεί βρέθηκε αστυνομια και πυροσβεστική. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η γυναικα του 57χρονου προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά απο το μπαλκόνι του σπιτού της ρίχνοντας νερό, ενω το όλο σκηνικό έγινε μπροστα στα μάτια της κόρης του.
geg-kamenos-nikaia2Πολύ κοντά στο σημείο βρίσκεται το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα, που για αρκετά λεπτά κείτονταν στο οδόστρωμα (φωτο). Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
geg-kamenos-nikaia1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου