Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Έχασε» η ΝΔ τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο μετά από 3 δεκαετίες...







Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 27-9-2014 οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη προέδρου και προεδρείου στο Ανώτατο Όργανο Εκπροσώπησης των φαρμακοποιών, τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).
  Ο ...
προηγούμενος πρόεδρος του ΠΦΣ κ Θεοδοσιάδης Κυριάκος που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία έχασε την εκλογή από την αντίπαλό του και ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Λουράντο Κων/νο, πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ-ΝΠΔΔ).

Συνολικά, και πέραν της θέσης του προέδρου, από το προηγούμενο Προεδρείο του Οργάνου, όλες οι θέσεις του οποίου ανήκαν σε μία παράταξη η οποία πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον κο. Θεοδοσιάδη, δεν κατάφερε να εκλεγεί παρά μόνο ένας υποψήφιος καθώς όλοι οι υπόλοιποι έχασαν τις θέσεις τους στις σημερινές εκλογές από τους συνασπισμένους αντιπάλους τους των άλλων παρατάξεων. Άλλαξαν χέρια δηλαδή συνολικά οι 6 από τις 7 θέσεις του Προεδρείου του Οργάνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της Μεταπολίτευσης όπου το Ανώτατο Όργανο Εκπροσώπησης των φαρμακοποιών αλλάζει χέρια, και περνά από τη φίλα προσκείμενη προς τη Νέα Δημοκρατία παράταξη που κυβερνούσε αυτοδύναμη (7 στις 7 θέσεις) αδιάκοπα για 3 συνεχόμενες δεκαετίες, σε άλλη Διοίκηση και μάλιστα με αλλαγή Προεδρείου που συντελέστηκε εκ βάθρων (6 από τις 7 θέσεις).

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου