Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Live: Εργοτέλης – Παναιτωλικός1-1 τελικο

        
main-ergotelis
Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.Ο Εργοτέλης των 3 πόντων έως τώρα στο πρωτάθλημα και ο   Παναιτωλικό (που έχει στο ενεργητικό του 2 βαθμούς), θέλουν βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

O Παναιτωλικός ενδέχεται να πάει σε ένα 4-3-3, αλλάζοντας τον σχηματισμό του από 4-2-3-1. Βασικοί θα είναι οι Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ και Μορένο. Θα έχει ως κλασικά αμυντικά χαφ τους Γοδόι και Κόρμπο και πιο μπροστά στον άξονα τον Φωτάκη. Δεξιά στην επίθεση ο Μαρτίνες, αριστερά ο Καπέλ και ο Μορένο κορυφή.
Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος, Γιούσουφ, Χαλκιαδάκης και Νόσκοβιτς. Πάγκος Εργοτέλη: Καβουσάκης, Πίτσος, Γκέντσογλου, Ρέντζας, Κούρεζ, Κούτρης και Στράους.
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος, Καπέλ, Φωτάκης, Μαρτίνες και Μορένο. Αναπληρωματικοί : Στεφανάκος, Εντζεγκέλε, Μπεχαράνο, Άλβες, Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος και Μύγας.
Με 4-2-3-1 κατεβάζει τον Εργοτέλη ο Παύλος Δερμιτζάκης.  Γκολκίπερ ο Τσέρνι, στην άμυνα οι Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς και Τζανακάκης, αμυντικά χαφ οι Μπογκντάνοφ και Κοζορώνης, δεξιά στην επίθεση ο Γιουσούφ, αριστερά ο Βλαχοδήμος, επιτελικός ο Χαλκιαδάκης και κορυφή ο Νόσκοβιτς.
Για τον Παναιτωλικό γκολκίπερ ο Ράφαελ, στην άμυνα οι Κουτρομάνος, Κούσας, Μαλεζάς και Κέβιν, αμυντικά χαφ οι Κόρμπος και Γοδόι, δεξιά στην επίθεση ο Καπέλ, αριστερά ο Μαρτίνες και σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Μορένο ο Φωτάκης.
Δείτε εδώ το Live απο το gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου