Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Στο ίδιο καζάνι

        
pan-panai-ergotelis446Εργοτέλης και Παναιτωλικός βρίσκονται σε παρεμφερή θέση (τους χωρίζει ένας βαθμός) στα χαμηλά της βαθμολογίας και θέλουν απόψε (18:15, Novasports 2) να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Oι Κρητικοί πήρα την πρώτη τους νίκη (και τους πρώτους τους βαθμούς) κόντρα στη Νίκη Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο έχουν ακόμα… ανηφόρα για το στόχο της σωτηρίας. Το Παγκρήτιο μέχρι στιγμής φέρνει μόνο κακές αναμνήσεις, αφού στο μοναδικό ματς εκεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές γνώρισαν οδυνηρή ήττα (0-3) από τον Πλατανιά και έτσι οι Ηρακλειώτες θέλουν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό τους.
Το ξεκίνημα του Παναιτωλικού μπορεί να περιλαμβάνει δύο σημαντικές ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Ατρόμητο αλλά οι δύο βαθμοί σε τέσσερα ματς δεν είναι καλός απολογισμός για την ομάδα του Χάβου. Οι Αγρινιώτες δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, ενώ πριν από λίγες ημέρες έχασαν και στο Κύπελλο από τα Χανιά (0-1). Η ισοπαλία αποτελεί μίνιμουμ στόχο για τον Παναιτωλικό που θα ψάξει στην Κρήτη τη νίκη.
Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια, ωστόσο είναι απόλυτα ισορροπημένη, με τα τρία παιχνίδια που έχουν γίνε μέχρι τώρα στο νησί, να περιλαμβάνουν όλα τα αποτελέσματα.
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου