Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Eίχε “Άγιο” η Γωγώ Μαστροκώστα

ImageHandler.ashxΣτο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα έπειτα από τροχαίο με νταλίκα.Την μετέφερε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας η Δέσποινα Βανδή – Το Smart που οδηγούσε καταστράφηκε ολοσχερώς – Ηταν μία από τις ελάχιστες φορές που φορούσε ζώνη
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Γωγώ Μαστροκώστα το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, καθώς οδηγούσε στην παραλιακή της Βούλας, μία νταλίκα έπεσε με σφοδρότητα επάνω στο αυτοκίνητό της μάρκας Smart, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Αμεσα στο σημείο έσπευσε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η οποία την μετέφερε εσπευσμένα και σε κατάσταση σοκ στο Ασκληπιείο Βούλας και έμεινε μαζί της για τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να την καθησυχάσουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της Γωγώς Μαστροκώστα δεν εμπνέει ανησυχία και ότι έχει υποστεί θλάση στη μέση και εκδορές στο πρόσωπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γωγώ Μαστροκώστα φαίνεται πως είχε Άγιο, αφού το αυτοκίνητό της από την σύγκρουση μετατράπηκε σε παλιοσίδερα, ενώ ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που φορούσε ζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης, ο οδηγός της νταλίκας υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου