Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

        
epi-gegonos20-9-14 (550 x 721)
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας η εβδομαδιαία  εφημερίδα «Γεγονός». ..
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-Νέα επεισόδια στο νοσοκομείο. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση τηςδημόσιας υγείας στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ σήμερα πραγματοποιείται η κινητοποίηση ενάντια στην απαξίωση του νοσοκομείου Αγρινίου.
-«Βλέπει» λουκέτο στα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου η νέα Πρυτανεία; Τι ειπώθηκε σε συνάντηση στο Αγρίνιο, τι δηλώνει ο πρόεδρος  του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου της Πάτρας.
-Στο προσκήνιο ξανά η μητροκτονία που συγκλόνισε το Αγρίνιο. Οργισμένες αντιδράσεις για δημοσιεύματα σχετικά με τον πατέρα του 19χρονου  που κατηγορείται για την δολοφονία της μητέρας του πέρσι το Μάιο.
-Στο 40% τα έργα στην Ιόνια. Νέα επίσκεψη Χρυσοχοϊδη και προβληματισμοί για τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα σε Παλιοβούνα και Άγιο Θωμά Μεσολογγίου.
-Δια της «πλαγίας» ξανά στο προσκήνιο η εκτροπή του Αχελώου. Πράσινο φως για το φράγμα της Μεσοχώρας, ενώ διαφαίνεται ρήγμα στο μέτωπο ενάντια στην εκτροπή.
-Αντιδράσεις για τα σκουπίδια του Μεσολογγίου. Την προσωρινή ταφή των απορριμμάτων του στο ΧΥΤΑ Στράτου ζητά ο δήμος Μεσολογγίου, ενώ ζήτημα προκαλούν παλιές οφειλές του για τον ίδιο λόγο.
-Επεισόδια αμαύρωσαν την επέτειο του ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.  
-Όπως κάθε εβδομάδα όλη η τοπική επικαιρότητα με αναλυτικά ρεπορτάζ και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
-Οχτασελίδο αθλητικό ένθετο: Πάθος στον Παναιτωλικό για την νίκη με ΠΑΟΚ, όλο το ρεπορτάζ για τον αγώνα της Δευτέρας.
-Πρεμιέρα σήμερα στην Α ΕΠΣΑ
-Συνεργασία δήμου Αγρινίου με τα αθλητικά σωματεία για τα προβλήματα του αθλητισμού και όλη η αθλητική επικαιρότητα.
(Γραφτείτε συνδρομητές στο «Γεγονός». Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Emailef.gegonos@gmail.com  WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου