Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση «πρώην» και το… τεστ

        
sup-proinΜε το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα παιχνίδι με αρκετά έντονο «ασπρόμαυρο» παρελθόν για ορισμένους παίκτες του συλλόγου του Αγρινίου.                  
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι που θα είναι ιδιαίτερο για αρκετούς παίκτες των γηπεδούχων, καθώς έχουν έντονο «ασπρόμαυρο» παρελθόν.
Πρώτος από όλους ο Μάκης Χάβος είχε αγωνιστεί για χρόνια με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ τη σεζόν 2010/11 καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2010/11. Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν καθιέρωσε ως βασικό τον Αθανασιάδη και «ανέβασε» από τη δεύτερη ομάδα τον Κάτσε.
Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Μαλεζάς είχε παίξει από το 2003 μέχρι και το 2012 στους Θεσσαλονικείς, εκτός από μία χρονιά που ήταν δανεικός στον Ηρόδοτο. Επίσης, τέσσερα χρόνια ήττα συμπαίκτης με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος επίσης ανήκει στον Παναιτωλικό.
Εκτός από τον προπονητή και τους παίκτες, και συνεργάτες του Χάβου είχαν εργαστεί στον ΠΑΟΚ, όπως οι κ.κ. Ζουμπούλης και Νικολαϊδης. Μάλιστα, ο πρώτος είχε παίξει παλιά στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος είχε ξεκινήσεις ως τερματοφύλακας στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το έργο των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη δεν είναι εύκολο, καθώς οι Αγρινιώτες είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και αυτό το κατάλαβαν πριν από λίγο καιρό και οι Πειραιώτες που έφυγαν με την ισοπαλία (1-1). Παρόλα αυτά, ο κ. Αναστασιάδης ποντάρει πολλά στη μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία της ομάδας και ελπίζει να συνεχιστεί το σερί της.    
http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου