Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέλαβε καθήκοντα ο Γ. Παπαναστασίου-τι λέει σε δήλωση του-ορίστηκε νέος Γ.Γ. (φωτο)

        
po-papanastasiou-protimera1Από το πρωί βρίσκεται στο γραφείο του στο δημαρχείο της πόλης ο νέος δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου , που αναλαμβάνει καθήκοντα από σήμερα Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Παπαναστασίου δέχθηκε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του στο γραφείο του και γενικά η μέρα κυλά σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Άλλωστε τα δύσκολα έπονται, αφού έχει μπροστά του κάποια σημαντικά ανοικτά θέματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, ενώ παράλληλα καλείται μέσα στις επόμενες μέρες να δημιουργήσει των πυρήνα των στενών συνεργατών του με τον ορισμό των αντιδημάρχων κλπ.
Γι’αυτό το λόγο αύριο ο κ. Παπαναστασίου θα έχει συνάντηση με την δημοτική του ομάδα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, καθήκοντα νέου Γενικού Γραμματέα του δήμου Αγρινίου, αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Τζιόλης, που παλιότερα διατέλεσε και προϊστάμενος της πολεοδομίας στο Μεσολόγγι.
Να θυμίσουμε πως την ερχόμενη Κυριακή θα αναδειχθεί το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα συγκροτηθούν και οι Δημοτικές Επιτροπές.
Σήμερα μάλιστα ο νέος δήμαρχος Αγρινίου, θα τελέσει και τον πρώτο του πολιτικό γάμο.
po-papanastasiou-protimera3Με δήλωση που ανήρτησε το facebook ο νέος δήμαρχος επισήμανε:
«Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου .Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το δήμο μας ξεκινάει επίσημα από σήμερα .
Με διαφάνεια ,εντιμότητα ,με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας, με την αξιοποίηση όλων των υπαλλήλων, θα εργαστώ για ένα ισχυρό Δήμο.. Θα είμαι πάντοτε ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες , έτσι ώστε όλοι μαζί να χαράξουμε ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας και των δυνατοτήτων που έχει η περιοχή μας. θα είμαι όμως αμείλικτος σε οποιοδήποτε σημάδι διαφθοράς από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.
po-papanastasiou-protimera2Μέσα από την προσωπική μου σελίδα, που με εμψυχώνατε προεκλογικά, δεσμεύομαι δημόσια κι ως Δήμαρχος πια για ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο άσκησης εξουσίας στο δήμο. Θα προσπαθήσω να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δείξατε ,να δικαιώσω τις προσδοκίες σας και στο τέλος της πενταετίας ,τα προβλήματα, για το δήμο μας, για όλους μας να είναι πολύ λιγότερα.
Τραβάμε από σήμερα κόκκινη γραμμή σε όλα τα κακώς κείμενα και κάνουμε πράξη τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ.»
po-papanastasiou-protimera4



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου