Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κομφούζιο στην περιοχή της λαϊκής

        
pre-laikiΤο καλοκαίρι τελείωσε και το μπάχαλο επέστρεψε στην περιοχή γύρω από την Κυριακάτικη λαϊκή στο Αγρίνιο(πάνω από το Γηροκομείο και κάτω από την Αγία Βαρβάρα). Στον στρογγυλό κόμβο που φεύγει για τον Περιφερειακό και δεξιά για την έξοδο προς Τριχωνίδα ήταν παρκαρισμένες από το πρωί αγροτικά, νταλίκες, φορτηγά βαρέως τύπου, φορτηγά με κοτόπουλα και φορτηγά με πουλάκια κλεισμένα κατά χιλιάδες σε συρματόπλεγμα. Εκατοντάδες αυτοκίνητα είχαν παρκάρει όπου έβρισκαν και μετά από δύο μήνες που ο «λαός» έλειπε τα Σάββατο σήμερα προς νότο η λαϊκή έφτασε στα παλιά της όρια περίπου δηλαδή μέσα στο Γηροκομείο!
Σε αυτό συνέτεινε ότι η αστυνομία είχε μερικές μηχανές στο μέσο της απόστασης από τα επίμαχα σημεία μέχρι το Πανεπιστήμιο. Πιο πολύ συντείνει το υπαίθριο ηρωικό εμπόριο που βλέπετε και στη φωτογραφία μας ειδικά έξω από το πιο μεγάλο σούπερ μάρκετ, το πιο κοντινό προς την Καρπενησίου για να μην κάνουμε διαφήμιση.
Εκεί επικρατεί μποτιλιάρισμα ανά τακτά διαστήματα ενώ το πάρκινγκ θυμίζει κάποια μεσανατολική χώρα, καθώς συνάνθρωποι μας πουλάνε τα πάντα στο δρόμο σε «παζάρι» έξω από τη λαϊκή, σαν τον ήρωα της φωτογραφίας μας. Αυτός πάρκαρε κατά τις 10 το πρωί ακριβώς πάνω στην είσοδο του σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στρίψει κάποιος δεξιά-ειδικά αν διασταυρωθεί με κάποιον στην έξοδο-εκτός κι αν έχει μινικουπεράκι, αλλά το παλιό του ’60…Παρά της συστάσεις που του έγιναν ο αγωνιστής της ζωής, που πουλά πατάτες, τους έγραψε όλους κανονικά και συνέχισε τη βιοπάλη. Φυσικά το σούπερ μάρκετ πάνω από όλα δεν σέβεται τους πελάτες του γιατί διαφορετικά θα φρόντιζε για το πως θα μπουν και θα βγουν από αυτό αλλά ας μην ζητάμε πολλά από την ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα…Καλό χειμώνα!
 
 
η συντακτική μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου