Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσολόγγι: Η άγνωστη αλήθεια για τα τρία αδέρφια που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν

galatas_mesologgi_536_355Η αγωνία των κατοίκων της περιοχής, έγινε συγκίνηση όταν όλα τελείωσαν και έμαθαν τι ακριβώς συνέβη…
Στις 23.00 το βράδυ έληξε το θρίλερ με τα 3 αδέλφια που είχαν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια. Αστυνομικοί ύστερα απο καταγγελίες κατοίκων του Γαλατά οι οποίες αφορούσαν την συμπεριφορά των 3 αδελφών στο χωριό, που φώναζαν, έβριζαν και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια, προσπάθησαν να τους μιλήσουν, αλλά εκείνα απειλούσαν οτι θα αυτοτραυματιστούν με τα μαχαίρια που κρατούσαν.
Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των 3 αδελφών απο τους αστυνομικούς της ασφάλειας Μεσολογγίου με την συνδρομή 2 ψυχολόγων ενός διαπραγματευτή και την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής τους, είχαν σαν αποτέλεσμα το αίσιο τέλος του θρίλερ που είχε αρχίσει απο τις 15.00 το μεσημέρι.
Τα 3 αδέλφια παραδόθηκαν και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρέχεται ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.
Όπως έγινε γνωστό και τα 3 αδέλφια πάσχουν απο ψυχολογικά προβλήματα αλλά λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως ακολουθούσαν παλιότερα, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας τους να έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Πηγή: onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου