Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε τον βαθμό- έχασε τη νίκη στο 92΄ (video)

        
sup-atromitos-panai9
Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των ανθρώπων του Παναιτωλικού μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου. Δεν ήξεραν με ακρίβεια αν πρέπει να χαρούν για τον βαθμό (0-0) που πήραν σε μια από τις πλέον δύσκολες έδρες της Σουπερλιγκα ή να στεναχωρηθούν για την απώλεια της νίκης από την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Κόμπου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Το τελικό 0-0 στο Περιστέρι απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη μιας και οι αντίπαλοι είχαν από ένα δικό τους ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι κίτρινοι το δεύτερο. Ακόμη και τα τελικά στατιστικά του ματς το αναδεικνύουν με τις τελικές να είναι 8-6 και τα κόρνερ 7-5. Οι ευκαιρίες όμως του Παναιτωλικού ήταν πιο καθαρές πιο κλασικές πιο μεγάλες . Δυστυχώς όμως παρέμειναν ευκαιρίες.
Η παρουσία των φιλών του Παναιτωλικού στις εξέδρες ήταν εντυπωσιακή και έδωσαν και αυτοί την δική τους μάχη στην εξέδρα και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα έκαναν αισθητή την παρουσία τους.
sup-atromitos-panai18
Με πολλές αλλαγές στην βασική του 11αδα αλλά και στην διάταξη του στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός στο ματς με τον Ατρόμητο. Φωτάκης , Βιγιαφάνες και Θεοδωρίδης για πρώτη φορά είχαν θέση στα αρχικά πλάνα του Χάβου με σκοπό να κρατήσουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και να ανταπεξέλθουν στην επιθετικότητα των γηπεδούχων . Αυτό στα πρώτα 45΄δεν κατέστει δυνατόν μιας οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν ένα εντυπωσιακό τεταρτο10-25΄ όπου η άμυνα των κίτρινων παραχώρησε 6 κόρνερ χωρίς ευτυχώς συνέπεια για την ομάδα τους. Ο Παναιτωλικός παρά το γεγονός ότι είχε τους παίκτες να κάνει καλύτερη την εικόνα του δεν τα κατάφερε μιας και οι Βιγιαφάνες , Άλβες και Μαρτίνες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα και να παγώσουν το ματς όταν ο Ατρομητος είχε τα ηνία του παιγνιδιού.
equipo_562
fdhdfhfdh
equipo_552 dfhdfhdfh
Οι ρόλοι στην επανάληψη αντιστράφηκαν μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Κράτησαν μπάλα, έριξαν όταν έπρεπε τον ρυθμό έπαιξαν άριστα τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να κλέψουν το τρίποντο στο 92΄αν ο νεοεισελθών Παναγιώτης Κόρμπος πλάσαρε εύστοχα μόνος από το σημείο του πέναλτι εκμεταλλευόμενος την τέλεια μπαλιά του Μαρτίνες. Ήταν στα 45΄του β΄ μέρους ο Παναιτωλικός που όλοι θέλουν να βλέπουν μακριά από το Αγρίνιο με σχέδιο, προσανατολισμό με επιθετική διάθεση στο παιγνίδι του.
sup-atromitos-panai12
Η άμυνα με την είσοδο του Εντζεκέλε στην θέση του Μαλεζά, που δεν ήταν καλός, βρήκε τα πατήματα της και δεν δέχτηκε την απόλυτη πίεση του πρώτου μέρους. Κουτρουμάνος και Κέβιν ήταν σχεδόν αλάνθαστοι στα αμυντικά τους καθήκοντα ενώ είχαν και αρκετές προωθήσεις. Ο ανεξάντλητος ,ακούραστος και αθόρυβος Φερνάντο Γοδόι στον χώρο του κέντρου κέρδισε τις περισσότερες μπάλες ενώ, και το ουσιαστικό παιχνίδι του Μαρτίνες συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας του Παναιτωλικού. Ο Άλβες ήταν πιο κινητικός και έδειξε με το σουτ που έκανε στο 64΄ότι μπορεί να σκοράρει σε κάθε φάση.
sup-atromitos-panai7
Λογικά ο Παναιτωλικός που είναι μια νέα ομάδα και ακόμη ψάχνεται θα είναι ακόμη καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως είπε και ο κόουτς της ομάδας του Αγρινίου και πέρσι από την 7η
αγωνιστική η ομάδα έδειξε την δυναμική της. Το εύλογο είναι καθώς η ενσωμάτωση και των νέων παικτών (Μπεχαράνο, Μορένο) συνεχίζεται ο Παναιτωλικός θα ανεβάζει την απόδοση του και θα βελτιώνεται συνεχώς.
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου