Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

        
geg-gegonos576
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουλίου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου η εφημερίδα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός» ............
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί :
-Νοσοκομείο Αγρινίου : Στο ναδίρ τα οικονομικά αποθέματα. Δραματικές οι ελλείψεις προσωπικού, συνταξιοδοτήσεις αλλά και παραιτήσεις γιατρών.
-Τραγωδία στα Μάλγαρα : Ποιές είναι οι εξελίξεις επτά μήνες μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο.
-Αγρίνιο : Δεκάδες μαθητές της πρώτης λυκείου παραπέμπονται για Σεπτέμβριο.
-Δυτική Ελλάδα : Η άλλη όψη για τους υγρογονάθρακες . Πρεμιέρα αντιδράσεων ενάντια στην πιθανότητα εξόρυξης πετρελαίου στο Ιόνιο. Τι δηλώνει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος.
-Επιμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Ξηρόμερο. Σφοδρή κριτική δέχεται για τους χειρισμούς της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
- Η νέα αναγκαία «μόδα» στο Αγρίνιο: Βάζουν
security
σε γάμους για να γλιτώσουν από σπείρα διαρρηκτών!
-Γιατί Γυμνάσιο του Αγρινίου δεν αποδέχεται δωρεά των Ροταριανών.
-Καλοκαιρινά προβλήματα υδροδότησης σε περιοχές του δήμου Αγρινίου. Ελέγξιμη προς το παρόν η κατάσταση, εξωφρενική η σπατάλη νερού σε δημοτικές ενότητες.
-Μεταγραφική καταιγίδα στον Παναιτωλικό. Η ακτινογραφία των εκλογών της ΕΠΣΑ. Καταγγελίες από το χάντμπολ του Παναιτωλικού και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο ένθετο της εφημερίδας.
Τοπικά νέα, ειδήσεις και ρεπορτάζ με άποψη και όπως κάθε εβδομάδα οι μόνιμες στήλες του «Γ» με άποψη και χιούμορ.
(Το «Γεγονός» στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009. Email: ef.gegonos@gmail.com WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου